Spotgoedkope retourvluchten Jordanië

Slechts €58!!!

  • Luchtvaartmaatschappij Ryanair
slechts € 58,-

Ik heb nu wel een hele leuke aanbieding voor je gevonden. Retourvluchten naar adembenemend Jordanië voor maar €58!! Kun jij het je voorstellen dat je straks in het Midden-Oosten staat bij een van de zeven wereldwonderen? Je vliegt vanaf Keulen en landt in Akaba nabij Eilat in het zuiden van Jordanië.

Jordanië

Jordanië

Jordanië is perfect voor een rondreis en zal je zeker een goede indruk geven van het Midden-Oosten. Jordanië ligt aan de Dode Zee, daar heb je vast wel eens van gehoord, en het land huist het wereldwonder Petra. Kom jij in de Dode Zee drijven en deze prachtige stad aanschouwen? Voor deze prijs hoef je het zeker niet te laten. Maak deze winter je dromen waar en ontdek Jordanië. Meer tips voor dit wonderbaarlijke land zijn de hoofdstad Amman of een tripje naar de Rode Zee in het zuiden.

Petra

Jouw vluchten

Zoals ik al zei vertrek je vanuit Keulen en iets meer dan vier en een half uur later land je in het zuiden van Jordanië op de luchthaven van Akaba. Deze zuidelijke stad grenst aan de Israëlische stad Eilat en aan de Golf van Akaba. De historische stad Petra ligt op slechts twee uurtjes rijden en dit is daarom de perfecte uitvalsbasis voor jouw reis naar Jordanië. Petra is een van de zeven nieuwe wereldwonderen en mag je écht niet overslaan! Deze aanbieding is exclusief accommodatie. Een goed hotel kun je boeken via mijn hotelzoeker of boek een leuke Airbnb.

Petra

screenshot van de deal

Screenshot deal