Retourvluchten Jordanië

Vlieg nu héél voordelig jouw droomreis tegemoet!

  • Luchthaven van vertrek Köln-Bonn
Holidayguru tipt 03.12.19 tot 14.12.19
P.p. vanaf € 26,-

Vlieg nu jouw droomreis tegemoet met deze spotgoedkope retourvluchten naar Jordanië. Voor slechts €26 boek jij nu je vliegtickets naar dit prachtige en diverse land in het Midden-Oosten. Maak een kamelentocht door de woestijn, blijf drijven in de Dode Zee en bezoek de stenen stad Petra, een van de nieuwe wereldwonderen!  Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Een goed hotel kun je boeken via mijn hotelzoeker of boek een leuke Airbnb.

vakantie Jordanie

Jordanië

Jordanië is een perfecte bestemming voor een rondreis. Dankzij haar diverse landschappen en indrukwekkende cultuur beleef je gegarandeerd een unieke reis in het Midden-Oosten. Joranië ligt aan de Dode Zee en huist de stenen stad Petra, een van de nieuwe wereldwonderen en prachtig om te aanschouwen. Trek per kameel de Wadi Rum woestijn door om deze indrukwekkende stad te bezoeken, huur een auto om door de zandduinen te crossen en breng een bezoek aan de hoofdstad Amman. Om alles uit je reis te halen, boek je leuke en voordelige excursies eenvoudig vooraf. Jordanië is een absolute droombestemming en met deze waanzinnig voordelige retourvluchten staat niets jou meer in de weg om deze geweldige reis te maken.

vakantie jordanie

Jouw vluchten

Je vertrekt vanaf Keulen en na ongeveer vijf uur vliegen land je in Aqaba, in het zuiden van Jordanië. Vlakbij Aqaba vind je de Rode Zee, perfect voor een frisse duik en wat ontspanning, voordat je verder reist. Deze aanbieding is exclusief accommodatie, waardoor je zelf jouw ultieme reis kunt bepalen. Een goed hotel kun je boeken via mijn hotelzoeker of boek een leuke Airbnb.

screenshot van de deal

jordanie vluchten