Dit zijn nog eens bodemprijzen! Het is echt het andere eind van de wereld. Meestal betaal je makkelijk €1000+ voor een vlucht naar Nieuw-Zeeland maar ik heb vandaag een mooie ticketprijs op de kop kunnen ticket: €666! Mijn hoofd duizelt bijna van deze lage prijs…

Vlieg eerst naar Auckland en maak een ontdekkingstocht door dit land en laat je verbazen door de prachtige natuur die je kent uit de films als Lord of the Rings! Durf jij het aan? Deze mooie stad omgeven door havens en regenwouden biedt natuurbelevenissen in overvloed! Maak een skydive vanaf de Sky Tower of maak een kayak-tocht naar de beroemde Cathedral Cove! 

Neuseeland_161893931

Er zijn verschillende data beschikbaar, maar in dit voorbeeld vlieg op 30 oktober 2016 vanaf Amsterdam met China Eastern naar Auckland, New Zealand voor een spectaculaire lage prijs van €666!

Artikelbild_auckland_Neuseeland

Super bestemming met een super prijs! Wat let je?

Boek hier je vlucht Boek hier een hotel!

11-04nieuw-zeeland

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)