Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Dit zijn nog eens bodemprijzen! Meestal betaal je makkelijk €1000+ voor retourvluchten Nieuw-Zeeland maar ik heb vandaag een mooie ticketprijs op de kop kunnen ticket: €619! Mijn hoofd duizelt bijna van deze lage prijs… Iets voor jou? Boek deze vluchten dan hier. 

Nugget Point in Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland

Vlieg eerst naar Auckland en maak vanuit daar een ontdekkingstocht door dit land en laat je verbazen door de prachtige natuur die je kent uit de films als Lord of the Rings! Durf jij het aan? Deze mooie stad omgeven door havens en regenwouden biedt natuurbelevenissen in overvloed! Maak een skydive vanaf de Sky Tower of kies voor een kayak tocht naar de beroemde Cathedral Cove.

Neuseeland_161893931

Retourvluchten Auckland

De goedkoopste reisdatum voor deze retourvluchten van Amsterdam naar Auckland is van 22 maart tot 5 april 2019. Daarnaast zijn er in maart en april nog veel andere goedkope data. Vul in mijn vluchtenzoeker jouw voorkeursdata in om de goedkoopste prijs te vinden. Deze deal is zonder accommodatie, maar op Tripadvisor vind je veel goed beoordeelde hotels in Nieuw-Zeeland.

Artikelbild_auckland_Neuseeland

screenshot van de deal

Screenshot deal