Dit zijn nog eens bodemprijzen! Het is echt het andere eind van de wereld. Meestal betaal je makkelijk €1000+ voor retour vluchten Nieuw-Zeeland maar ik heb vandaag een mooie ticketprijs op de kop kunnen ticket: €645! Mijn hoofd duizelt bijna van deze lage prijs…

Retour vluchten Nieuw-Zeeland

Vlieg eerst naar Auckland en maak een ontdekkingstocht door dit land en laat je verbazen door de prachtige natuur die je kent uit de films als Lord of the Rings! Durf jij het aan? Deze mooie stad omgeven door havens en regenwouden biedt natuurbelevenissen in overvloed! Maak een skydive vanaf de Sky Tower of maak een kayak-tocht naar de beroemde Cathedral Cove! 

Neuseeland_161893931

Er zijn verschillende data beschikbaar, maar in dit voorbeeld vlieg op 14 september 2017 vanaf Amsterdam met China Southern naar Auckland, New Zealand voor een spectaculaire lage prijs van €645!

Artikelbild_auckland_Neuseeland

Super bestemming met een super prijs! Wat let je?

screenshot van de deal

Retour vluchten Nieuw-Zeeland
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)