Retourtickets naar indrukwekkend Nieuw-Zeeland

Ontdek dit jaar het waanzinnige Nieuw-Zeeland

P.p. vanaf € 422,-

Dit zijn nog eens bodemprijzen! Meestal betaal je makkelijk €1000+ voor retourvluchten Nieuw-Zeeland maar ik heb vandaag een mooie ticketprijs op de kop kunnen tikken: €422! Je vertrekt vanuit Parijs en er is een overstap in China, maar uiteindelijk ben je wel voor een spotprijs aan de andere kant van de wereld! Kijk dus snel voor jouw gewenste data!

Parijs Charles de Gaulle – Christchurch van 23 maart – 4 april vanaf €426
Parijs Charles de Gaulle – Christchurch van 6 – 24 mei vanaf €422
Parijs Charles de Gaulle – Christchurch van 8 – 24 mei vanaf €422
Parijs Charles de Gaulle – Christchurch van 11 – 24 mei vanaf €426
Parijs Charles de Gaulle – Christchurch van 20 mei – 7 juni vanaf €422
Parijs Charles de Gaulle – Christchurch van 22 – 31 mei vanaf €422
Parijs Charles de Gaulle – Christchurch van 1 – 14 juni vanaf €422
Parijs Charles de Gaulle – Christchurch van 6 – 18 november vanaf €431
Parijs Charles de Gaulle – Christchurch van 11 – 23 november vanaf €431

Rondreis Nieuw-Zeeland

Met deze vliegtickets start je jouw rondreis in de grootste stad op het Zuidereiland. Je vliegt vanuit Parijs naar Christchurch en hier begint jouw droomreis. Laat je verbazen door de prachtige natuur die je natuurlijk kent uit de films als Lord of the Rings en the Hobbit! Durf jij het aan? Van Cathedral Cove tot Nugget Point en van prachtige stranden tot tropische regenwouden, Nieuw-Zeeland heeft voor ieder wat wils en deze droombestemming zal je zeker niet teleurstellen!

Nugget Point

Retourvluchten Nieuw-Zeeland

Met deze spotgoedkope retourtjes vlieg je vanuit Parijs naar Nieuw-Zeeland. Hoe kom je in Parijs? Super eenvoudig met hogesnelheidstrein Thalys! Er zijn verschillende data beschikbaar in zowel het voorjaar als het najaar, perfect dus voor een mooie rondreis door dit prachtige land. Staat Nieuw-Zeeland ook op #bucketlist? Let op: deze deal is exclusief accommodatie. In mijn hotelvergelijker vind je goede hotels of kijk eens op Airbnb en verblijf bij de locals!

screenshot van de deal

Screenshot deal