Wil je die lang gekoesterde droom eindelijk laten uitkomen? Kruip nu zelf achter het stuur van een Cessna en beleef de kick die je krijgt van het besturen van een vliegtuig! Voor de vlucht krijg je een theoretische uitleg van een ervaren piloot, die je naar het vliegtuig begeleidt. De piloot neemt het opstijgen en dalen voor zijn rekening, maar in de lucht heb jij de touwtjes in handen…

Hoe werkt het?

Theoretische uitleg
Voordat de vlucht van start gaat, krijg je van een ervaren beroepspiloot een theoretische uitleg over het besturingssysteem en de basisprincipes van het vliegen. De piloot zal je vertellen waarom een vliegtuig eigenlijk vliegt, op welke wijze je het vliegpad van het toestel kunt beïnvloeden en wat de instrumenten betekenen.

En dan… vliegen!
Vervolgens loop je met hem/haar naar het toestel. Als de motor gestart is, taxiet de piloot het toestel naar het begin van de baan en stijgt op. Eenmaal op hoogte gekomen is het toestel van jou. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om bochten te maken, te klimmen, te dalen en uiteraard te genieten!

Aankomst is mogelijk t/m april 2015. Ik raad je wel aan snel te boeken als jij maar een paar data kan.

Motorflugzeug in Weiss-Rot-Blau vor blauem Himmel

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-30 om 11.50.47

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)