Heb jij ooit al eens Independence Day gevierd in hartje New York City? Nee… dit is jouw kans! Je kunt nu super voordelig tijdens één van Amerika’s grootste feestdagen in New York vertoeven met deze ticket deal van British Airways.

Er zijn verschillende data beschikbaar in Juli & Augustus 2015 die deze mooie prijs dragen, maar in dit voorbeeld vlieg je op 03 juli 2015 in de avond vanaf Luxemburg met British Airways naar New York City voor een spectaculaire lage prijs van: €440! 

Niet alleen is de prijs super, maar het is ook nog eens een nachtvlucht wat ervoor zorgt dat A) je makkelijk de hele dag de tijd hebt om eenvoudig in Luxemburg te komen en B) je ’s nachts in het vliegtuig kunt slapen en je dus uitgerust de volgende morgen in New York City aankomt. = de minste kans dus op een jetlag!

Houd jij een party op 4 juli in NYC?!? Kijk snel want dit soort deals gaan snel!

USA_NewYork_001

Vier July 4th in NYC! Hotelopties...

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screen Shot 2015-05-15 at 11.58.14 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)