Het relatief goedkope Kroatië wordt steeds populairder als vakantie bestemming in Europa! Ik heb een voor jou een vlucht gevonden naar Dubrovnik voor de duizelingwekkende prijs van €84! De Adriatische kust is een schat vol leuke vakantiebestemmingen, Dubrovnik is de populairste bestemming in Kroatië. De prachtige Oude Stad is bijzonder charmant en alleen toegankelijk voor voetgangers. De vele paradijselijke eilanden in de buurt nodigen uit tot fantastische boottochten.

Artikelbild_Dubrovnik

Je kan ook de rest van de Adriatische kust verkennen met de auto. Dankzij een recent aangelegde autosnelweg zijn andere prachtsteden als Split en Zadar goed bereikbaar geworden. Dubrovnik ligt in het uiterste zuiden van de Kroatische kust, aan de grens met Bosnië-Herzegovina en Montenegro. Deze vlucht biedt jou de gelegenheid om ook deze landen te verkennen. Vooral het stadje Mostar Bosnië-Herzegovina, is een bezoekje waard.

Artikelbild_Mljet

Je vliegt op 26 juni 2016 van Amsterdam naar Dubrovnik met Easyjet. Via deze link krijg je een voordelig overzicht van de hotels en via deze link kan je voordelig een huurauto boeken indien je dat wenst.

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Boek hier je vlucht Kilk hier voor een hotel!

dubrovnikvliegticket

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)