Heb je altijd al eens naar Dubai gewild, maar dacht je dat je het nooit zou kunnen betalen? Dan is dit je kans! Voor maar €259 heb je je ticket naar deze unieke, moderne stad al binnen! Bovendien kan je er nieuwjaar vieren! Waar wacht je nog op?Boeken die handel!

Door zijn ultramoderne skyline kun je gemakkelijk vergeten dat Dubai ooit een klein stadje van bedoeïenenhandelaren was. Hoge kleding- en elektronicawinkels zijn even populair als de gouden souk. Bezoek enkele van de meer dan 400 restaurants om een indruk te krijgen van de etnische diversiteit van Dubai. Geniet van stranden, golf, historische locaties, het nachtleven en het vermaarde belastingvrije winkelen van Dubai.

MiddleEast_UAE_Dubai_019

Je vertrekt op 29 december 2016 vanuit Amsterdam. Je vliegt rechtstreeks met Tuifly naar Dubai en op 6 januari 2016 vlieg je terug naar Amsterdam met een korte tussenstop! Zoek je nog een verblijf? Geen probleem, via deze link vind je een voordelig overzicht.

Boek snel, want die prijzen blijven niet lang beschikbaar! 

Boek hier je vlucht Bekijk deze deal

17-12dubai

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)