Heb jij altijd al eens naar Zuid-Afrika gewild, maar vond je de prijzen altijd te hoog? Dan heb ik nu goed nieuws voor je! Voor de absolute bodemprijs van slechts €421 vlieg je richting Kaapstad, dus pak nu je kans!

Kaapstad wordt vaak gezien als één van de mooiste steden ter wereld. De stad heeft een unieke ligging aan de Atlantische Oceaan en aan de voet van de prachtige Tafelberg. Je kunt niet alleen genieten van de vele bezienswaardigheden, maar de omgeving is ook absoluut de moeite waard. Moderne architectuur wordt afgewisseld met Victoriaanse bouwstijlen. Er zijn hippe winkelstraten, cafés en clubs. Het is een stad waar voor iedereen veel te beleven is.

a_kapstadt

Je vliegt op 19 april 2016 met Qatar Airways naar Kaapstad. Als je hier eenmaal aangekomen bent kan je met de taxi richting het hotel. Heb je iets nodig? Check dan hieronder de bulletpoints!

Maak jij deze prachtige reis? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

Boek hier je vlucht klik hier voor een hotel

4-11Kaapstad

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)