Oh la la, vlieg naar Lissabon voor de spotprijs van €18! Je vliegt er op zondag 12 juni heen en je komt op woensdag 15 juni terug. Dit is een tijdelijke aanbieding dus boek snel!

Lissabon001

Het kleurrijke Lissabon wacht op je! De Portugese hoofdstad is perfect voor cultuurliefhebbers maar ook winkelfanaten kunnen hier terecht. Bezoek interessante gebouwen zoals kasteel de São Jorge, dat boven de stad uitsteekt. Wandel door de oudste wijk Alfama en bekijk de historische toren Torre de Belém. De wijk Bairro Alto staat bekend om shopping- en uitgaansmogelijkheden, artistieke winkels en kunstgalerijen. Na een dagje door de stad wandelen kun je op een van de gezellige pleinen in de stad een drankje nemen!

Wil je jouw vakantiebestemming eens door de ogen van een local zien? Boek dan een ervaring bij With Locals! Zo kun je bijvoorbeeld met een inwoner van de stad de geheimen van de Portugese keuken ontdekken of leer over het traditionele leven van de vissers tijdens een tour en een bezoek aan de markt! Zo geef je net wat extra fleur aan je al geweldige vakantie!

Zoek je nog een hotel in Lissabon? Bekijk dan deze opties op Trivago!

Er zijn meerdere date en routes beschikbaar, waaronder van Amsterdam naar Porto, Milaan, Gran Canaria en meer! Kijk hier voor de opties!

Breng jij een bezoek aan Lissabon? Boek dan snel!

Boek de vlucht! Kijk hier voor een hotel!

lissabon

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)