Swasdi Thailand! Heb je zin om Thailand tijdens het droogseizoen te bezoeken wanneer het er nooit regent? Dan heb ik voor jou de ideale deal gevonden! Voor de duizelingwekkende prijs van slechts €300 heb ik voor jou een retourvlucht gevonden naar Bangkok. Normaal betaal je daar makkelijk €800 voor.

Thailand is bijzonder divers met ontelbare mogelijkheden tot ontspanning. Wil je naar het noorden trekken om er tempels te bezoeken in de bergen en valleien of wil je liever relaxen in de prachtige eilanden die het zuiden te bieden heeft. Thailand is ook een populaire vlieghub om door de rest van de regio te reizen indien je bijvoorbeeld ook nog Laos, Cambodja of Myanmar er bij wilt nemen.

Hui Mae Khamin waterfall in deep forest, Thailand

Vanaf Bangkok rijden er heel veel bussen naar elke uithoek van het land. Leuk om te doen is, om eerst naar het noorden af te reizen (Pai, Chiang Mai en Chiang Rai). Vervolgens kun je naar het zuiden om lekker te chillen op één de vele eilanden van Thailand zoals Phuket of Koh Samui.

big_buddha_koh_samui_thailand_90100933

Boek hier je vlucht Klik hier voor meer goedkope vluchten

03-03thailand

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)