Wauwie vlieg naar Tropisch Mauritius voor €490! Mauritius is een tropisch eiland waar je bij aankomst al direct in de vakantiebestemming bent. Pak je camera maar om de paradijselijke stranden, het helderblauwe water en de wuivende palmbomen vast te leggen.

Mauritius_003

Ga zeker naar Pointe d’Esny en Blue Bay voor de meest prachtige panorama foto die je in jouw leven gemaakt zal hebben. Wanneer je genoeg hebt van al die schitterende stranden is er gelukkig meer dan genoeg te beleven op Mauritius. Bezoek bijvoorbeeld het François Leguat reserve of Black River Gorges National Park om te genieten van de natuur. Begeef je telkens in een compleet andere wereld op dit veelzijdige eiland: van prachtige stranden, suikerplantages en prachtige groene bergen tot knusse marktjes en specifieke architectuur. Je moet het zelf beleven om het te begrijpen.

Je vertrekt op 5 mei en je komt op 13 mei 2016 terug.

Knipsel

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Boek deze deal nu! Kijk hier voor een hotel!

mauritius

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)