Geweldig! Dat je 2 dagen een citytrip had kunnen doen naar het mooie en bruisende Warschau had je vast nooit gedacht! Deze verrassende, bruisende stad zal je versteld doen staan. Je kunt hier straks gaan genieten voor slechts €18!!

In de Poolse hoofdstad vind je diverse paleizen en parken. Geniet van het uitzicht over de stad vanaf het monumentale Paleis van Cultuur en Wetenschappen. Bezoek het koninklijke kasteel en de gotische, beklinkerde stegen en barokke paleizen van de oude stad, die vernietigd werd door de Nazi’s maar nu op meesterlijke wijze herbouwd is. De bezienswaardigheden in de oude stad bestaan uit het monument voor de opstand van Warschau en de fraaie Krasinskituinen. Maak een wandeling over de Koninklijke Route om de beste bezienswaardigheden van Warschau te zien.

Europe_Poland_Warschau_004

Op 20 januari 2016 vertrek je met Ryanair vanuit Eindhoven naar Modlin Airport in Warschau. Zoek je nog een verblijf? Geen probleem, via deze link vind je een voordelig overzicht.

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Boek hier je vlucht Klik hier voor een hotel

11-12warschau

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)