Bali is een heerlijke bestemming om te vertoeven.. Bali behoort tot de eilandengroep dat Indonesië vertegenwoordigt, maar qua bevolkingssamenstelling echt nog authentiek. Het eiland kent 3.2 miljoen inwoners waarvan 90% behoort tot de autochtone bevolking.

Het is echt de moeite waard om eens te vertoeven op Bali, en dat zeg ik niet alleen vanwege de vele stranden en het heerlijke eten. Denk ook eens aan het natuurschoon met sierlijke terrasvormige rijstvelden, de vele vulkanen en de duizenden Balinese tempels die de specifieke Balinese cultuur uitdragen met hun tempelspelen, gamelanmuziek en danskunst.

Er zijn verschillende data beschikbaar, maar in dit voorbeeld vlieg je 08 oktober 2015 vanaf Amsterdam met Singapore Airlines naar Denpasar, Bali voor een prachtige prijs van €587!

Dit laat je toch niet schieten?

Asia_Indonesia_Bali_025

Check je ticket hier... Hotelopties...

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screen Shot 2015-05-18 at 8.30.42 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)