Heb je altijd naar Johannesburg gewild, maar kon je nooit een goede deal vinden? Dan is vandaag jouw lucky day! Met deze super deal kan je veel geld besparen op een super vlucht naar deze fenomenale stad!

Johannesburg, beter bekend als Jo’burg of Jozi, is een snel veranderende stad en het bruisende hart van Zuid-Afrika. De stad is bloeiende; het centrum wordt continu verfraaid en nieuwe loft appartementen en kantoren worden in een snel tempo gebouwd. De culturele wijk van Newtown, met zijn theaters, restaurants, musea en jazzclubs, is levendiger dan ooit. Een absolute must-see is het Apartheid Museum, waar je met beeld- en audiomateriaal alles wordt bijgebracht over dit belangrijke deel uit de geschiedenis. Na dit zeer indrukwekkende museum kan je even iets luchtigers doen -ga dan eens naar de grootste lokale markt: Neighbour Goods Market. Deze uit 2 verdiepingen bestaande markt is vol van ambachtelijke producten, een echte trekpleister voor foodies. Haal er jouw brunch, zoek op de bovenste verdieping een bankje uit en ga er lekker eten, terwijl je van het uitzicht en zonnetje geniet. Als je de stad zelf wilt verkennen is Het Mary Fitzgeraldplein een goede start; vaak wordt er hier ook evenementen en festivals gehouden -meteen wat leuks te doen! In het Central Business District zijn er veel kunstgalerieën te vinden. Veel bezoekers maken een reis naar Soweto om meer te leren over de tijd van de Apartheid. Wil je meer zien dan de stad, vinden het idyllische natuurreservaat Suikerbosrand op slechts een uur rijden.

Vele reisdata zijn mogelijk, maar in dit voorbeeld zal je op 1 december met Iberia  vertrekken vanuit Brussel naar Johannesburg

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Africa_SouthAfrica_CapeTown_011

 • Vlieg naar Johannesburg voor een spectaculaire €392!
  • Reisperiode: Verschillende data mogelijk; voorbeeld: 1 december – 23 december 2016
  • Reisduur: naar eigen keuze, in dit voorbeeld
  • Luchthaven: Brussel Zaventem
  • Luchtvaartmaatschappij: Iberia
  • Plaats: Johannesburg, Zuid-Afrika
  • Boekingskosten: Inbegrepen 
  • Prijs: Maar €392 per persoon

Boek hier de vlucht Verschillende accommodatie-tips...

12-02johannesburg

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)