slechts 379,- €

Ik heb zóveel liefde voor het Caribisch gebied! Heerlijk ontspannen met Soca geluiden op de achtergrond, verrukkelijk eten, warm wit zand onder je voeten en een prachtige azuurblauwe zee. Ik neem je mee naar het prachtige Sint-Maarten! Dankzij deze deal vlieg je retour naar dit paradijs voor slechts €379. De vlucht is rechtstreeks vanaf Amsterdam! Er zijn verschillende vertrekdata van november tot februari.

sint_maarten

Op Sint-Maarten grenzen Nederland en Frankrijk aan elkaar! Het Caribische eiland bestaat namelijk uit een Nederland en Frans deel, wat zich uit in een wereldse atmosfeer! Je vindt hier niet alleen tientallen parelwitte stranden en heerlijke zeeën, maar St. Maarten staat ook bekend als het culinair paradijs van de Cariben met vele toprestaurants. Wat heb je nog meer nodig voor een heerlijk ontspannen vakantie. Eigenlijk niets toch?

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

 • Vlieg retour naar St-Maarten voor €379!
  • Reisperiode: Nov 9-16, 16-27, 20-27, Nov 27 – Dec 7, Nov 30 – Dec 7, Dec 4-11, Jan 11-25, Jan 25 – Feb 1, Feb 1-8, 12-19
  • Reisduur:naar keuze
  • Luchthaven: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: Tuifly
  • Prijs: Vanaf €379 per persoon 

screenshot van de deal

26-08_St-Maarten
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)