slechts 416,- €

Staat Centraal-Amerika op jouw bucketlist?  Dan is dit je kans om deze van je lijstje af te strepen. Voor slechts €416 vlieg jij al retour naar bijvoorbeeld Guatemala in Centraal-Amerika!  Zo vlieg je 27 september vanaf Brussel International Airport naar Guatemala City! Je vliegt met United Airlines. Alle vluchten zijn vanaf Brussel!

Dit is nu je kans om de landen Guatamala, Honduras, Belize of Nicaragua te bezoeken. In Guatemala vind je ongerepte natuur, vulkanen en prachtige meren. Stap terug in de tijd met een bezoek aan het plaatsje Kaminaljuyu, wandel rond in het koloniale Antigua en bewonder de prachtige natuur van het Tikal National Park. Nicaragua en Honduras zijn ook zeker een bezoek waard. De koloniale steden, woeste natuur en prachtige stranden zullen je sprakeloos achter laten. Een ding wat je zeker moet uitproberen in Nicaragua is ‘volcano boarding.’

shutterstock_337385813

Waar wacht je nog op! Boek nu, want dit soort deals gaan snel! 

 

screenshot van de deal

Vliegtickets momondo
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)