Vlieg voordelig naar Buenos Aires, ook in de zomervakantie

Vlieg vanaf Brussel naar Argentinië

P.p. vanaf € 467,-

Dit is té gek! Je kunt nu je retourticket naar Argentinië al boeken vanaf de super lage prijs van €467, maar dit is nog niet alles. De vluchten zijn namelijk ook in de zomervakantie voordelig! Kijk snel hieronder of jouw ideale data erbij staan en boek je vliegtickets naar Zuid-Amerika vandaag nog.

Argentinië

Op naar Zuid-Amerika

Wauw wat een avontuur ga je beleven. Deze deal betreft alleen de vluchten dus de verdere invulling van de reis is volledig aan jou. Wil je in de stad blijven, dan kan dat. Wil je heel Argentinië verkennen, dan kan dat ook. Wil je meerdere landen aandoen deze zomer, dan mag dat ook gewoon. Zie het maar zo: the sky is the limit. Wat je wel nog even moet doen is een voordelig hotel of een mooie Airbnb regelen, zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Buenos Aires

Verken Buenos Aires

Ga op reis naar het land van Maxima en verken op je gemakje de wereldstad Buenos Aires. Hoewel er hier behoorlijk wat te ontdekken is en je je hier zeker je gehele vakantie kunt vermaken, wil je waarschijnlijk een mooie verkenningstocht maken door heel Argentinië. Ik snap het wel hoor 😉 Huur een auto, boek een tour of stap in een bus en ga langs alle favoriete hotspots. Lees voor al mijn Argentinië en backpacken in Zuid-Amerika tips mijn travel magazine artikel en ga voorbereid op reis. Als je wilt weten welke kleding je absoluut moet inpakken voor deze reis, dan lees je mijn beste reistijd voor Zuid-Amerika ook nog even.

Argentinië

screenshot van de deal

Vluchten Argentinië