slechts € 30,-

Wauw, vlieg nu al voor slechts €30 naar de fashion capital van Europa. Dat is de prijs voor een retourtje, in de zomervakantie! Twijfel niet en boek deze goedkope vliegtickets die je deze zomer naar het zonnige Italië brengen.

Duomo Milaan

Goedkope vluchten Milaan

Milaan, een van de modehoofdsteden van de wereld, biedt eindeloze mogelijkheden om te winkelen. Ga naar de kunstzinnige wijk Brera voor goede lederwaren en naar Via Monte Napoleone voor exclusieve boetiekjes. Door de betoverende mozaïeken en glazen gewelven van Galleria Vittorio Emanuele II voelt het alsof je door een schilderij wandelt. Onderbreek het shoppen voor een bezoek aan de iconische Duomo en ga daarna naar een voorstelling in La Scala. Na de opera kun je naar het Navigli-district gaan, dat een levendig nachtleven heeft.

Milaan vliegtickets

Stedentrip Milaan

Deze retourvlucht wordt uitgevoerd door Laudamotion en vertrekt vanuit Düsseldorf. Deze deal is zonder accommodatie, maar via mijn hotelvergelijker is het heel gemakkelijk om een leuk en betaalbaar vakantiehuisje te vinden. Of kijk eens bij Airbnb of je iets leuks in Milaan vindt.

winkelen Milaan

screenshot van de deal

Screenshot deal