Vliegtickets naar Milaan

Begin 2020 goed met een stedentrip naar de Italiaanse modehoofdstad!

  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
Holidayguru tipt 05.02.20 tot 11.02.20
P.p. vanaf € 20,-

Retourtickets Milaan voor €20, kan dat? Ja! Boek snel deze goedkope vluchten voordat ze weg zijn en begin 2020 met een stedentrip in Italië.

vliegtickets Milaan

Goedkope vluchten Milaan

Deze retourvluchten vertrekken vanuit Düsseldorf en brengen je rechtstreeks naar Milaan. In minder dan twee uur vliegen sta jij al in deze prachtige stad. Deze deal is zonder accommodatie, maar via mijn hotelvergelijker is het heel gemakkelijk om een leuk en betaalbaar vakantieadresje te vinden. Of kijk eens bij Airbnb of je iets leuks in Milaan vindt.

vliegtickets milaan

Stedentrip Milaan

Milaan, een van de modehoofdsteden van de wereld, biedt eindeloze mogelijkheden om te winkelen. Ga naar de kunstzinnige wijk Brera voor goede lederwaren en naar Via Monte Napoleone voor exclusieve boetiekjes. Door de betoverende mozaïeken en glazen gewelven van Galleria Vittorio Emanuele II voelt het alsof je door een schilderij wandelt. Onderbreek het shoppen voor een bezoek aan de iconische Duomo en ga daarna naar een voorstelling in La Scala. Na de opera kun je naar het Navigli-district gaan, dat een levendig nachtleven heeft.

screenshot van de deal

Screenshot deal