Even een paar dagen winkelen in Milaan of lekker smullen van de Italiaanse keuken? Boek nu vanaf slechts €24 een retourticket naar de Italiaanse stad! Er zijn veel verschillende data mogelijk voor een fijn prijsje, dus kies de dagen die jou het beste uitkomen en Milaan, here you come!

Milaan

Goedkope vluchten Milaan

Milaan, een van de modehoofdsteden van de wereld, biedt eindeloze mogelijkheden om te winkelen. Ga naar de kunstzinnige wijk Brera voor goede lederwaren en naar Via Monte Napoleone voor exclusieve boetiekjes. Door de betoverende mozaïeken en glazen gewelven van Galleria Vittorio Emanuele II voelt het alsof je door een schilderij wandelt. Onderbreek het shoppen voor een bezoek aan de iconische Duomo en ga daarna naar een voorstelling in La Scala. Na de opera kun je naar het Navigli-district gaan, dat een levendig nachtleven heeft.

Milaan vliegtickets

Stedentrip Milaan

Deze retourvluchten vertrekken vanuit Eindhoven. Deze deal is zonder accommodatie, maar via mijn hotelvergelijker is het heel gemakkelijk om een leuk en betaalbaar vakantiehuisje te vinden. Of kijk eens bij Airbnb of je iets leuks in Milaan vindt.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal