Vliegtickets naar Puglia

Ontdek de hak van Italië dankzij deze goedkope retourvluchten

Holidayguru tipt 17.01.20 tot 31.01.20
P.p. vanaf € 10,-

Italia, ti amo. Het land van lekker eten en zachte winters. Dankzij deze goedkope vluchten van slechts €10 ontdek jij Puglia wel heel voordelig! Ga de mooiste stranden af, bezoek de trulli huisjes in Alberobello en doe je tegoed aan de verrukkelijke Italiaanse keuken!

Paradijs Zuid-Italië

In het zuiden van Italië valt zo veel moois te bewonderen. Prachtig witte zandstranden, historische steden, ongekende natuurpracht in de vorm van uitgestrekte olijfgaarden en idyllische baaitjes. Voeg daar nog de heerlijke cucina Italia aan toe (de Italiaanse keuken) en je hebt een waar paradijs voor levensgenieters. Zo is Puglia bijvoorbeeld de grootste wijn- en olijfproducent van Italië! Ik zou zeker eens een bezoekje brengen aan het historische dorpje Matera (zie foto hieronder). Vooral de wijk Sassi is er bekend, omdat vele huizen er uit bergen gehouwen zijn.

Matera

Vliegtickets Zuid-Italië

Je vliegt met deze deal vanaf Weeze. Na een rechtstreekse vlucht van twee uur en 20 minuten land je in Bari. In de luchthaven van Bari raad ik je aan om een auto te huren. Deze deal bevat nog geen accommodatie maar deze vind je gelukkig eenvoudig in mijn hotelvergelijker of ga logeren bij een local via Airbnb.

screenshot van de deal

Screenshot deal