Earlybird vliegtickets Buenos Aires, ook in zomer 2020

Vlieg van Brussel naar Argentinië met KLM

Holidayguru tipt 12.05.20 tot 02.06.20
P.p. vanaf € 482,-

Dit is té gek! Je kunt nu je retourticket naar Argentinië al boeken vanaf de super lage prijs van €482. Maar dat is nog niet alles, de vluchten zijn namelijk ook in de zomervakantie 2020 beschikbaar en je vliegt met KLM! Kijk snel onder reisdata of jouw ideale datum erbij staat en boek je vliegtickets naar Zuid-Amerika vandaag nog.

Argentinië

Verken Buenos Aires

Ga op reis naar het land van Maxima en verken op je gemakje de wereldstad Buenos Aires. Hoewel er hier behoorlijk wat te ontdekken is en je je hier zeker je gehele vakantie kunt vermaken, wil je waarschijnlijk een mooie verkenningstocht maken door heel Argentinië. Ik snap het wel hoor 😉 Huur een auto, boek een tour of stap in een bus en ga langs alle favoriete hotspots. Argentinië is voor jou de poort naar Zuid-Amerika.

Buenos Aires

Vliegtickets Argentinië

Wauw wat een avontuur ga je beleven. Argentinië heeft zo waanzinnig veel moois te bieden. Maak een rondreis met Buenos Aires als startpunt! Let op: deze deal betreft alleen de vluchten. De verdere invulling van de reis is volledig aan jou. Wil je in de stad blijven, dan kan dat. Wil je heel Argentinië verkennen, dan kan dat ook. Wil je meerdere landen aandoen deze zomer, dan mag dat ook gewoon. Zie het maar zo: the sky is the limit. Wat je wel nog even moet doen is een voordelig hotel of een mooie Airbnb regelen, zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Adios Muchachos!

screenshot van de deal

vliegtickets buenos aires