Dit is té gek! Je kunt nu je goedkope vliegtickets Argentinië al boeken vanaf de super lage prijs van €434. Vlieg in het voorjaar naar de hoofdstad Buenos Aires en start jouw bucketlist rondreis! Kijk snel onder reisdata voor jouw ideale vertrekdata en boek je vliegtickets naar Zuid-Amerika vandaag nog.

Argentinie

Verken Buenos Aires

Ga op reis naar het land van Máxima en verken op je gemakje de wereldstad Buenos Aires. Hoewel er hier behoorlijk wat te ontdekken is en je je hier zeker de gehele vakantie kunt vermaken, wil je waarschijnlijk een mooie verkenningstocht maken door heel Argentinië. Ik snap het wel hoor 😉 Huur een auto, boek een tour of stap in een bus en ga langs alle favoriete hotspots. Argentinië is voor jou dé poort naar Zuid-Amerika.

Buenos Aires

Vliegtickets Argentinië

Wauw, wat een avontuur ga je beleven. Argentinië heeft zo waanzinnig veel moois te bieden. Maak een rondreis met Buenos Aires als startpunt! Let op: deze deal betreft alleen de vluchten. De verdere invulling van de reis is volledig aan jou. Wil je in de stad blijven, dan kan dat. Wil je heel Argentinië verkennen, dan kan dat ook. Wil je meerdere landen aandoen, dan mag dat ook gewoon. Zie het maar zo: the sky is the limit. Wat je wel nog even moet doen is een voordelig hotel of een mooie Airbnb regelen, zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Adios Muchachos!

screenshot van de deal

Screenshot deal