Retourtje Brazilië tijdens Carnaval!

Directe vluchten vanaf Amsterdam

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen!
Holidayguru tipt 13.02.20 tot 05.03.20
P.p. vanaf € 306,-

Naar Brazilië voor een stuntprijs! Vlieg rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Brazilië en vier het grootste feest van het land: carnaval! Voor slechts €306 boek jij deze directe retourvluchten en begint jouw avontuur in het grootste land van Zuid-Amerika. Dit wil je meemaken!

Vluchten Brazilië

Met deze deal vlieg jij met Corendon Dutch Airlines rechtstreeks naar Brazilië. Je vertrekt vanaf Schiphol Amsterdam en 12 uur later land jij in Natal, een kustplaats in het noorden van Brazilië. Vanuit hier heb je drie weken de tijd om het indrukwekkende land te ontdekken, met als één van de hoogtepunten het Braziliaans carnaval! Van 21 tot en met 26 februari barst het feest los in het land, met parades, spectaculaire outfits en muziek waar je op móet dansen. Tover jouw carnavalsoutfit maar tevoorschijn!

brazilie carnaval

Vakantie Brazilië

Behalve legendarisch feest vieren zijn er nog veel meer redenen om naar Brazilië te reizen. Het land staat niet alleen bekend om haar schitterende bountystranden, maar ook de indrukwekkende natuurlandschappen. Maak een tour door de groene Amazone, bezoek de Iguazu watervallen bij de grens van Argentinië en beklim de beroemde Sugarloaf Mountain in Rio de Janeiro. Let op: deze deal is exclusief accommodatie, waardoor jij zelf je reisroute kunt bepalen. Neem een kijkje in mijn hotelvergelijker voor een voordelig hotel of vind hier een mooie Airbnb.

screenshot van de deal

ss_brazilie2