Geweldige vliegtickets naar Montreal, Canada

Super goedkoop retourtje naar Montreal, de tweede grootste stad van Canada

Holidayguru tipt 03.12.19 tot 10.12.19
P.p. vanaf € 220,-

Staat Canada ook zo hoog op jouw bucketlist? Streep deze prachtbestemming dit jaar nog af, want je vliegt nu al voor slechts €220 retour naar de tweede grootste stad van het land, Montreal. Je vliegt met British Airways met een korte overstap in Londen naar Canada. Daarna mag je helemaal zelf weten hoe jij je vakantie indeelt.

Vliegtickets Canada

Vanaf Schiphol stap je in het vliegtuig van British Airways en vlieg je naar Londen. Na een korte tussenstop vlieg je direct door naar Montreal. Op de terugweg leg je dezelfde route af. Deze aanbieding is alleen voor de vluchten. Ben je op zoek naar een leuk hotel? Kijk dan eens op mijn hotelvergelijker!

Montreal

Vakantie Canada

Montreal ligt in de Franstalige provinicie Quebec en is na Toronto de grootste stad van dit Noord-Amerikaanse land. Montreal is het culturele hart van het Franstalige gedeelte van Canada en wordt daarom ook wel het Parijs van Noord-Amerika genoemd. Er zijn enorm veel kerken te vinden, maar de uitblinker is toch echt de Notre Dame; de beroemdste kerk van de stad. Deze is dan ook zeker een bezoekje waard! Verder kun je een kijkje nemen in het Olympisch stadion (Olympische Zomerspelen 1976) waarbij je een prachtig uitzicht hebt over de stad en uiteraard mag het eten van een poutine ook zeker niet ontbreken. Dit gerecht kun je door heel Canada vinden, maar wordt beschouwd als het nationale gerecht van de provincie Quebec.

 

 

 

screenshot van de deal

montreal