Vliegtickets naar Canada

Verken de hippe stad Toronto en omgeving met deze goedkope retourtjes

Holidayguru tipt 28.04.20 tot 04.05.20
P.p. vanaf € 288,-

Droom jij ook van een reis naar Canada? Dit is jouw lucky day! Voor maar €288 boek je een retourticket naar Toronto. Zó goedkoop zie ik vliegtickets naar Canada niet vaak, dus grijp deze kans!

Vliegtickets Canada

Met deze deal ben jij binnen voor een super prijsje in no time in de bruisende stad Toronto. Je vertrekt vanaf Brussel Zaventem richting Canada en maakt een korte stop in Frankfurt. Deze aanbieding is exclusief accommodatie, maar geen zorgen: een leuk hotel kun je boeken via mijn hotelzoeker, of kijk voor een leuke Airbnb.

vliegtickets canada

Toronto, Canada

Toronto is hip, hot and happening! Vlieg naar Canada en ontdek zelf deze toffe en multiculturele stad. Smul van de lekkerste gerechten in Little Italy, China Town en Greek Town of neem een kijkje bij het Royal Ontario Museum, het grootste museum van Canada. Foodies, cultuursnuivers, actievelingen, waar je ook voor gaat, Toronto heeft het allemaal! Wist je trouwens dat de beroemde Niagara Falls op slechts anderhalf uur van de stad liggen? Een absolute must natuurlijk tijdens deze droomreis!

screenshot van de deal

ss_toronto