slechts € 280,-

Ga jij binnenkort een kijkje nemen aan de andere kant van de oceaan? Waarom zou je dan veel te veel voor je vliegticket betalen? Met deze super vluchten deal vlieg jij binnenkort al voor slechts €280 heen en terug naar het prachtige Toronto in Canada! Check deze vluchten hier.

NorthAmerica_Canada_Toronto_009

Toronto, Canada

In de wijken China town, Little Italy en Greek town is terug te zien dat Toronto een multiculturele stad is. Het lijkt alsof je in andere landen terechtkomt als je deze wijken bezoekt. Het Royal Ontario Museum (ROM) is het grootste museum van Canada. Het museum beschikt over meer dan 5 miljoen geëxposeerde stukken. De collectie bestaat uit stukken van de wetenschap, natuurlijke historie en archeologie. Een aanrader voor museum liefhebbers. Toronto is een levendige, multiculturele stad met een gemoedelijke en rustige atmosfeer. Je kunt hier onder andere genieten van de internationale keuken, de vele theaters en de mooie architectuur.

NorthAmerica_Canada_NiagaraFalls_001

Vliegtickets Canada

Je vluchten worden uitgevoerd door Icelandair en je zal een korte tussenstop maken in Reykjavik. Deze deal is exclusief hotels, maar via Tripadvisor kan je gemakkelijk zelf opzoek naar een goed beoordeeld hotel.

Toronto

screenshot van de deal

Screenshot deal