Vliegtickets naar Canada

Verken de hippe stad Toronto en omgeving met deze goedkope retourtjes

Holidayguru tipt 29.04.21 tot 12.05.21
P.p. vanaf € 279,-

Maak in 2021 jouw droomreis naar Canada met deze spotgoedkope vliegtickets! Voor maar €279 boek jij al een retourtje naar Toronto met vertrek van Amsterdam. Grijp deze kans en streep Canada volgend jaar van je bucketlist!

Vliegtickets Canada

Met deze deal ben jij binnen voor een super prijsje in no time in de bruisende stad Toronto. Je vertrekt vanaf Brussel Zaventem richting Canada en maakt een korte stop in Frankfurt. Deze aanbieding is exclusief accommodatie, maar geen zorgen: een leuk hotel kun je boeken via mijn hotelzoeker, of kijk voor een leuke Airbnb.

vliegtickets canada

Toronto, Canada

Toronto is hip, hot and happening! Vlieg naar Canada en ontdek zelf deze toffe en multiculturele stad. Smul van de lekkerste gerechten in Little Italy, China Town en Greek Town of neem een kijkje bij het Royal Ontario Museum, het grootste museum van Canada. Foodies, cultuursnuivers, actievelingen, waar je ook voor gaat, Toronto heeft het allemaal! Wist je trouwens dat de beroemde Niagara Falls op slechts anderhalf uur van de stad liggen? Een absolute must natuurlijk tijdens deze droomreis!

screenshot van de deal

ss_toronto