slechts € 146,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Ga jij in het najaar een kijkje nemen aan de andere kant van de oceaan? Waarom zou je dan veel te veel voor je vliegticket betalen? Met deze super vluchten deal vlieg jij in het najaar al voor slechts €146 heen en terug naar het prachtige Toronto in Canada! Check deze vluchten hier.

NorthAmerica_Canada_Toronto_009

Toronto, Canada

In de wijken China town, Little Italy en Greek town is terug te zien dat Toronto een multiculturele stad is. Het lijkt alsof je in andere landen terechtkomt als je deze wijken bezoekt. Het Royal Ontario Museum (ROM) is het grootste museum van Canada. Het museum beschikt over meer dan 5 miljoen geëxposeerde stukken. De collectie bestaat uit stukken van de wetenschap, natuurlijke historie en archeologie. Een aanrader voor museum liefhebbers. Toronto is een levendige, multiculturele stad met een gemoedelijke en rustige atmosfeer. Je kunt hier onder andere genieten van de internationale keuken, de vele theaters en de mooie architectuur.

NorthAmerica_Canada_NiagaraFalls_001

Vliegtickets Canada

Je directe vluchten worden uitgevoerd door Jet Airways en binnen 8 uurtjes sta jij op Canadees grondgebied in de bruisende stad Toronto. Maak jij een straks selfie voor de Niagara watervallen? Deze deal is exclusief hotels, maar via mijn hotelzoeker kun je gemakkelijk zelf opzoek naar een goed beoordeeld hotel.

Toronto

screenshot van de deal

Screenshot deal