Voordelige vliegtickets naar Canada

Verken de hippe stad Toronto en omgeving met deze goedkope retourtjes

Holidayguru tipt 30.03.20 tot 09.04.20
P.p. vanaf € 289,-

Staat Canada ook op jouw bucketlist? Houd dan je pen maar bij de hand, want met deze super voordelige vliegtickets kun jij straks deze bestemming afstrepen. Laat je reisdromen uitkomen en boek deze goedkope retourtickets van Amsterdam naar Toronto voor maar €289! Deze prijs geldt voor een verblijf van een week, maar al voor vier euro extra (een totaalprijs van €293) verleng jij je reis naar twee, drie en zelfs vier weken! Of boek gewoon een enkeltje voor nog geen €150 en bepaal lekker zelf hoe lang je blijft! Hoe dan ook, dit is een kans die je niet wilt missen.

Vliegtickets Canada

Met deze deal ben jij binnen voor een super prijsje in no time in de bruisende stad Toronto. Je vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol richting Canada en maakt een korte stop van ongeveer een uurtje in Londen. Deze aanbieding is exclusief accommodatie, maar geen zorgen: een leuk hotel kun je boeken via mijn hotelzoeker, of kijk voor een leuke Airbnb.

Niagara Falls

Toronto, Canada

Toronto is hip, hot and happening! Vlieg naar Canada en ontdek zelf deze toffe en multiculturele stad. Smul van de lekkerste gerechten in Little Italy, China Town en Greek Town of neem een kijkje bij het Royal Ontario Museum, het grootste museum van Canada. Foodies, cultuursnuivers, actievelingen, waar je ook voor gaat, Toronto heeft het allemaal! Wist je trouwens dat de beroemde Niagara Falls op slechts anderhalf uur van de stad ligt? Een absolute must natuurlijk tijdens deze droomreis!

screenshot van de deal