Goedkope vluchten naar de Canarische Eilanden

Voor bijna niets naar de zon!

P.p. vanaf € 15,-

De gure winter staat bij ons voor de deur, dus wordt het tijd voor een aantal goedkope vluchten naar warmere oorden! Op de Canarische Eilanden is het nu wel lekker warm, heerlijk vertoeven dus! Met deze goedkope rechtstreekse vliegtickets vlieg jij binnenkort al voor €15 retour naar Gran Canaria of voor dezelfde prijs naar Lanzarote. En ook naar Tenerife vlieg je voor maar €15 retour!

Gran Canaria

De Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn onderdeel van Spanje, maar liggen voor de kust van zuid-Marokko en het is er in de winter nog een heerlijke 20 graden! De ultieme bestemming voor een winterzon vakantie, en er is zo veel te ontdekken op deze eilanden. De eilanden hebben allemaal een eigen karakter, en is er voor ieder wel iets te beleven. De oostelijke landen zijn meer geschikt voor een vakantie op het strand, terwijl de eilanden in het westen voor veel vermaak zorgen onder de echte avonturiers. Fuerteventura is bijvoorbeeld meer een bestemming voor surfers en strandliefhebbers, terwijl Lanzarote meer een vakantieoord is voor natuurliefhebbers met onder meer het Timanfaya Nationaal Park. Tenerife is het grootste eiland van deze eilandengroep, gedomineerd door de grote vulkaan Pico del Teide.

Het strand van Lanzarote

Goedkope vliegtickets naar de Canarische Eilanden

Wat een heerlijke deal! Je vliegt nu  de retour naar de Canarische Eilanden voor een absolute bodemprijs. Deze vluchten worden uitgevoerd door Laudamotion, en je vertrekt vanuit Düsseldorf. Let op! Deze deal is exclusief verblijf, maar je kan gemakkelijk op Tripadvisor kijken voor een goed beoordeeld hotel!

Tenerife

 

screenshot van de deal

Screenshot deal