Vlieg met Qatar Airways naar Thailand

Met 4-daagse stedentrip in Doha!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • Boekingskosten Geen
  • Ruimbagage Inbegrepen 30kg
Holidayguru tipt 28.01.20 tot 14.02.20
P.p. vanaf € 454,-

Qatar Airways brengt je dit jaar al voor €454 naar Chiang Mai! Voor die prijs vlieg je al eenvoudig naar deze prachtige stad in het noorden van Thailand. Het leuke van deze deal is dat je op de terugweg vier dagen op stedentrip gaat naar Doha in Qatar voordat je terugvliegt naar huis. Zo heb je in één vakanatie twee compleet verschillende werelden die je gaat ontdekken.

Vliegtickets Chiang Mai

Chiang Mai, in het noorden van het land, is een populaire bestemming tijdens een rondreis door Thailand. Het bruisende Chiang Mai wordt ook wel de “Roos van het Noorden” genoemd. De prachtige watervallen vormen een fotogeniek decor en het dichtbegroeide regenwoud is erg indrukwekkend. Tal van dieren van tropische vogels tot olifanten leven in de natuur en dankzij de vele wandelroutes kun je de nationale parken in de omgeving van Chiang Mai ontdekken. Bezoek de indrukwekkende tempels en de pagodes in het Inthanon national park. Ben je op zoek naar wat meer avontuur, dan kun je aan een zipline door de jungle zoeven!

pagode in inthanon national park chiang mai

Vakantie Thailand en stedentrip Doha

Met deze multri-city vliegtickets ga je met luxe luchtvaartmaatschappij Qatar Airways naar Thailand. Je kan hier eindeloos genieten van heerlijke massages, prachtige tempels en geweldig eten. Na je vakantie in Thailand is het tijd om in het vliegtuig te stappen, maar voordat je naar huis gaat vlieg je eerst naar Doha, waar je vier dagen deze stad gaat ontdekken. Na vier dagen in Doha vlieg je in stijl naar huis, met je laatste vlucht met Qatar Airways.

screenshot van de deal

thailand