Retourvluchten van Amsterdam naar Chicago

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
Holidayguru tipt 14.01.20 tot 21.01.20
P.p. vanaf € 229,-

Wow, zo voordelig zien we ze zelden: een retourtje Chicago voor maar €229! Voor deze waanzinnige prijs boek je een retourtickets naar deze hippe stad in de Verenigde Staten. Je vertrekt vanaf Amsterdam en er zijn meerdere data beschikbaar in januari. Reis jij binnenkort naar een van de coolste steden van de USA?

Vliegtickets Chicago

Vliegtickets Chicago

Reis mee naar de “Windy City” met deze ongelofelijk scherp geprijsde vliegtickets naar Chicago. Je vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol en na twee hele korte tussenstops in Philadelphia en Washington DC kom je aan in een van de grootste steden van de Verenigde Staten. Een week lang ga jij op ontdekkingstocht in het bruisende Chicago, waarna je weer richting Amsterdam vliegt. Op de terugweg heb je een korte overstap in Charlotte en Londen. Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Een leuk hotel vind je via mijn hotelzoeker. Of zoek bij Airbnb een leuk appartement.

Vliegtickets Chicago

Stedentrip Chicago

In het noordoosten van de staat Illinois vind je Chicago, na New York en Los Angeles de drukstbevolkte stad van de Verenigde Staten. De stad ligt aan de oever van Lake Michigan, waardoor je hier niet alleen geniet van het bruisend stadsleven, maar ook kunt relaxen aan het gezellige waterfront. Adrenalinejunkies zijn te vinden in het pretpark op Navy Pier, maar minder grote waaghalzen genieten hier ook van de vele restaurantjes en het prachtige uitzicht op de skyline van Chicago. Een absolute must-see is natuurlijk de befaamde Cloud Gate in het Millenium Park. Deze glimmende boon is een echte blikvanger, waarin de skyline van de stad reflecteert. Daarnaast staat de stad ook bekend om haar beroemde Chicago-style pizza, volgens locals nog lekkerder dan de traditionele Italiaanse pizza’s. Hoog tijd om dat zelf te ontdekken!

screenshot van de deal

screenshot chicago