Goedkope vliegtickets naar de Dominicaanse Republiek

Vlieg naar de Caribische zon!

Holidayguru tipt 10.10.19 tot 17.10.19
P.p. vanaf € 302,-

Zeg maar ‘doei’ tegen Nederland en spring op het vliegtuig naar de Caribbean! Met deze super goedkope vliegtickets naar de Dominicaanse Republiek lig jij binnenkort op een parelwit bountystrand voor slechts €302. Er zijn meerdere data beschikbaar, ook in de herfstvakantie, dus snel boeken!

Dominicaanse Republiek

Vlieg naar de Dominicaanse Republiek

Met deze goedkope vliegtickets vlieg jij met TUIfly naar de Dominicaanse Republiek. Je vertrekt vanaf Brussel Zaventem en vliegt rechtstreeks naar Punta Cana. Ruimbagage is bij de prijs inbegrepen, dus je bent voor een klein prijsje helemaal ready to go! Er zijn meerdere data beschikbaar met maar een paar euro verschil in prijs, ook in de herfstvakantie. Deze deal is exclusief accommodatie. Check mijn hotelvergelijker voor leuke hotels of zoek een fijn vakantieparadijsje uit op Airbnb.

Dominicaanse Republiek

Genieten op de Dominicaanse Republiek

Op de Dominicaanse Republiek is het goed vertoeven. Dankzij haar tropische klimaat heeft het land het gehele jaar door een temperatuur tussen de 25-35 graden, de perfecte bestemming voor een heerlijke en tropische zonvakantie dus. De witte stranden en wuivende palmbomen verwelkomen je op de prachtige stranden en je kunt er fantastisch snorkelen en duiken. Ook de lokale keuken kan niet ongenoemd blijven; geniet in een exotische strandtent van de lekkerste en verse visgerechten. Natuurlijk moet je tijdens je vakantie op de Dominicaanse Republiek ook een piña colada hebben geprobeerd!

screenshot van de deal

screenshot dominicaanse republiek