Heerlijk erop uit naar de Dominicaanse Republiek? Het hoeft niet eens duur te zijn! Met deze deal vlieg je morgen vanuit Düsseldorf naar Samana in de zonovergoten Dominicaanse Republiek voor maar €209, en dat zonder tussenstopsBekijk hier die goedkope rechtstreekse vluchten naar de Dominicaanse Republiek!

Dominicaanse Republiek

Vluchten naar de Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek kent een tropisch klimaat wat ervoor zorgt dat door het gehele jaar heen er een temperatuur tussen de 25-35 graden heerst. De regio waar La Romana in ligt kent veel mooie, typisch Caribische stranden en diepblauwe zee met koraalriffen. De witte stranden en wuivende palmbomen verwelkomen je op de prachtige stranden, en eigenlijk over heel de Dominicaanse Republiek kan je goed snorkelen en duiken. Ook de keuken van de Dominicaanse Republiek kan niet ongenoemd blijven, met veel visgerechten bij de streken aan de kust. Natuurlijk moet je tijdens je vakantie op de Dominicaanse Republiek ook een Piña collada hebben geprobeerd! Deze deal is exclusief verblijf,  en op Tripadvisor vind je mooie hotels op de Dominicaanse Republiek!

Dominicaanse republiek

Genieten op de Dominicaanse Republiek

Bezoek op de Dominicaanse Republiek vooral ook La Romana is de op zes na grootste stad van de Dominicaanse Republiek. De stad staat vooral bekend als voor haar prachtige resorts die je verspreid langs de stranden kan vinden. De omgeving van La Romana is uitermate geschikt voor koppels en gezinnen met kinderen. Een aantal belangrijke bezienswaardigheden in de buurt van La Romana zijn zeker de Altos de Chavón en een bezoek aan het bounty eiland Catalina Island. Hier kan je uitstekend scuba duiken en snorkelen. Wil jij meer weten over de Dominicaanse Republiek, of ben je toch op zoek naar een andere deal? Bekijk dan snel mijn Dominicaanse Republiek vakantieaanbod!

Dominicaanse republiek

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding