Retourtickets naar de Filipijnen

Beleef je eigen Expeditie Robinson

Holidayguru tipt 26.11.19 tot 10.12.19
P.p. vanaf € 369,-

Beleef je eigen Expeditie Robinson met deze spotgoedkope vliegtickets naar de Filipijnen! Voor slechts €369 vlieg je nu al retour naar de Filipijnse hoofdstad Manilla. Let op: deze deal is zonder accommodatie. Neem een kijkje in mijn hotelvergelijker om een leuk hotel te vinden of kies een mooie Airbnb.

vliegtickets filipijnen

Vakantie Filipijnen

Heb jij altijd al een keer willen eilandhoppen op de Filipijnen? Of kun je gewoon niet wachten om op een tropisch bountystrand te liggen? Wat je ook wilt doen, op de eilanden van de Filipijnen beleef je gegarandeerd een droomvakantie! De helderwitte stranden vol palmbomen en lichtblauwe zee maken dit een geweldige plek om even naar toe te ontsnappen. Er heerst een aangenaam klimaat met het overgrote deel van de dag een heerlijk zonnetje. De hoofdstad Manilla staat bekend om de ligging aan het water en het eeuwenoude China-town gedeelte. Een must-see op de Filipijnen zijn ook de Chocolade Bergen in de Bohol provincie met een totaal als meer dan 1260 heuvels.

vliegtickets filipijnen

Vluchten Filipijnen

Met deze deal boek je super voordelig je retourtickets naar de Filipijnen. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen. Misschien begint hier wel jouw backpack avontuur, of de ultieme strandvakantie in dit tropische paradijs! Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Boek hier een mooi hotel of kijk op Airbnb. Wat dacht je van een hotel met infinitypool aan zee, of een waterbungalow aan het strand?

screenshot van de deal

screenshot