Retourtickets naar de Filipijnen

Boek snel jouw ticket to the tropics!

Holidayguru tipt 26.09.20 tot 16.10.20
P.p. vanaf € 353,-

Op naar tropische stranden en wuivende palmbomen met deze waanzinnig geprijsde vliegtickets naar de Filipijnen! Voor slechts €354 vlieg je nu al retour naar de Filipijnse hoofdstad Manilla. Let op: deze prijs geldt voor de vliegtickets en is exclusief accommodatie. Neem een kijkje in mijn hotelvergelijker om een leuk hotel te vinden of kies een mooie Airbnb.

vliegtickets filipijnen

Vakantie Filipijnen

Heb jij altijd al een keer willen eilandhoppen op de Filipijnen? Of kun je gewoon niet wachten om op een tropisch bountystrand te liggen? Wat je ook wilt doen, op de eilanden van de Filipijnen beleef je gegarandeerd een droomvakantie! De parelwitte stranden vol palmbomen en lichtblauwe zee maken dit een geweldige plek om even naar toe te ontsnappen. De Filipijnen heeft een aangenaam klimaat met het overgrote deel van de dag een warm zonnetje. De hoofdstad Manilla staat bekend om de ligging aan het water en het eeuwenoude China-town gedeelte. Een must-see op de Filipijnen zijn ook de Chocolade Bergen in de Bohol provincie met een totaal van meer dan 1260 heuvels.

vliegtickets filipijnen

Vluchten Filipijnen

Met deze deal boek je super voordelig je retourtickets naar de Filipijnen. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen. Misschien begint hier wel jouw backpack avontuur, of de ultieme strandvakantie in dit tropische paradijs! Reminder: deze deal is exclusief accommodatie. Boek hier een mooi hotel of kijk op Airbnb. Wat dacht je van een hotel met infinitypool aan zee, of een waterbungalow aan het strand?

screenshot van de deal

ss_manilla2