Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Je zult waarschijnlijk snel moeten zijn bij deze deal want ik denk dat hij hard zal gaan! Voor slechts €328 vlieg je nu retour helemaal naar de Filipijnen! De vluchten vertrekken vanaf Amsterdam en komen aan op Mactan, vlakbij Cebu City. Hier kan je vakantie op de Filipijnen beginnen! Vind deze goedkope vluchten hier!

De stranden van de Filipijnen

Filipijnen

De Filipijnen zijn de locatie voor een op en top strand vakantie! De helderwitte stranden vol met palmbomen en lichtblauwe zee maken dit een geweldige plek om even naar toe te ontsnappen. De stranden staan vol met palmbomen en verder is er overal natuur te zien. Er heerst een aangenaam klimaat met het overgrote deel van de dag een heerlijk zonnetje. De hoofdstad Manilla staat bekend om de ligging aan het water en het eeuwenoude China-town gedeelte. Een must-see op de Filipijnen zijn ook de Chocolade Bergen in de Bohol provincie met een totaal als meer dan 1260 heuvels.

De Chocolade bergen van de Filipijnen

Verblijf

Deze deal is alleen gebaseerd op retourvluchten naar de Filipijnen, maar je kan hier genoeg prachtige hotels vinden om te overnachten! TripAdvisor heeft een aantal droomhotels! Wat dacht je van een hotel met infinity zwembad over zee, of een waterbungalow aan het strand?

Helder water op de Filipijnen

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding