Vliegtickets naar wonderlijk Georgië!

Vanaf Eindhoven!

Holidayguru tipt 10.03.20 tot 14.03.20
P.p. vanaf € 54,-

Yes, streep Georgië van je bucketlist! Dit land is zo ontzettend mooi, hier moet je een keer geweest zijn. Voor slechts €54 vlieg je nu al retour naar Kutaisi. Geografisch gezien hoort dit land bij Azië, maar politiek gezien richt Georgië zich voornamelijk op Europa. Ontdek de invloeden van beide continenten in dit land van de oude Sovjet-Unie. Vliegen doe je naar de leuke, charmante stad Kutaisi. Vanaf hier kan je de wijdere omgeving verkennen en de prachtige natuur intrekken waar Georgië bekend om staat.

Georgië

Stedentrip Kutaisi

Bruisend is eigenlijk geen woord dat bij Kutaisi past, maar als het ergens bruist, dan is het op de lokale markt. Deze is namelijk enorm sfeervol en hier vind je in de kleine straatjes veel leuke winkeltjes. Op de stoep verkopen oude omaatjes zelf gekweekte groentes en bloemen. Op de hoek spelen mannen een potje backgammon, terwijl het leven rustig zijn gangetje gaat. In de omgeving is er ook ontzettend veel te doen. Zo kan je een dagtocht maken naar de Satapliagrot, waar je een kleurrijke ondergrondse wereld tegenkomt. Wie liever boven de grond blijft kan naar de Martvilli Canyon gaan. Op deze natuurlijke plek vind je het meest blauwe water wat er bestaat. In deze regio is er heel erg veel te ontdekken, je zal je dan ook geen moment vervelen in dit mooie deel van Georgië.

Georgië

Vliegtickets Georgië

Goedkope vliegtickets naar Georgie vertrekken vanaf Eindhoven naar Kutaisi. Er zijn veel data mogelijk in maart. Andere data zijn mogelijk tegen een kleine meerprijs. Kijk onder reisdata voor de vele opties. Vlieg naar het land van ‘Wie is de Mol? 2018’ en ontdek zelf hoe schitterend dit land werkelijk is.

screenshot van de deal

Screenshot deal