Vliegtickets naar mystiek Guatemala

Ontdek het land van de Maya's

Holidayguru tipt 19.02.20 tot 11.03.20
P.p. vanaf € 413,-

Wauw, wauw, wauw, wat is Guatemala toch prachtig! Het land van de Maya’s staat bol van de cultuur en is één van de weinige Latijns-Amerikaanse landen waar er nog goed bewaarde ruïnes te vinden zijn uit het tijdperk van de oospronkelijke bewoners. Voor slechts €413 vlieg je naar dit prachtige land vanaf Amsterdam. Ontdek Latijns-Amerika met deze spotgoedkope vliegtickets Guatemala.

Vliegtickets Guatemala

Met deze vliegtickets vlieg je vanaf Amsterdam naar Guatemala met een tussenstop in Houston. In minder dan 20 uur sta je in de hoofdstad Guatemala-stad. Op de terugweg heb je een stop in Houston en Chicago, maar doe je er alsnog minder dan 20 uur over om terug te komen. Op deze manier hou je de reistijd beperkt en kan jij ten volle genieten van je tijd in Guatemala.

guatemala

Vakantie Guatemala

Laat Guatemala jouw startpunt zijn tijdens een reis vol cultuur en natuur. Ontdek de ruïnes van de Maya’s of trek naar Costa Rica of Belize voor nog meer natuurschoon. In Guatemala ben je zeker drie weken helemaal zoet. Let op: deze deal is zonder accomodaties. Deze vind je gelukkig eenvoudig op mijn hotelvergelijker!

screenshot van de deal

guatemala