Vliegtickets India vanaf Brussel

Eenvoudig retour via Rome

Holidayguru tipt 16.01.20 tot 13.02.20
P.p. vanaf € 410,-

Op zoek naar een goedkope vakantie naar India? Zoek niet verder! Ik heb vliegtickets India voor een bodemprijs gevonden! Vertrek begin 2020 naar dit prachtige land voor prijzen rond €410! Bekijk snel de voorbeelden van beschikbare reisdata hieronder!

Vliegtickets India

Met deze vliegtickets vlieg je zeer eenvoudig via Rome naar New Delhi, de hoofdstad van India. Dit is een perfect startpunt voor jou reis door bijvoorbeeld Rajasthan, de prachtige woestijnregio van het land.

taj mahal

Vakantie India

Opgelet, deze deal betreft enkel vliegtickets. Deze vind je gelukkig eenvoudig in mijn hotelvergelijker. New Delhi is de toegangspoort tot India. Vanaf hier verken je eenvoudig het hele land. In India is het in onze zomers altijd bloedheet, maar in onze winter zeer aangenaam met temperaturen rond de 27 graden en strakblauwe luchten. Maak een rondreis door magisch Rajasthan of de backwaters in het zuiden van India. India is zo groot, daar heb je maanden voor nodig om doorhene te reizen. Gelukkig kan je ook in een kortere periode al flink wat zien. Welke regio ga jij ontdekken?

 

screenshot van de deal

India