Wauw, Kenia! Dat is nog eens een droombestemming. Dit avontuurlijke land biedt je alles wat je zoekt in een authentieke Afrika vakantie. Ga op zoek naar de big five! Zie je het al voor je? Een leeuw! Daar, in de verte, een olifant! Met deze super goedkope vliegtickets is het binnen handbereik, want voor maar €359 vlieg jij al met directe vluchten naar Mombasa, Kenia. Er zijn veel vertrekdata mogelijk, dus kijk snel onder reisdata wanneer jij dit geweldige land gaat bezoeken. Staan jouw reisdata er niet tussen? Kijk dan snel in de deal zelf voor de goedkoopste data voor jouw vakantie.

vliegtickets Kenia

Vakantie Kenia

Kenia, al jarenlang bekend als hét safariland in Afrika, is het eerste land waar safari’s werden ondernomen. Safari werd steeds populairder en na de bekende film “Out of Africa” kon Kenia wereldwijd rekenen op steeds meer belangstelling. Gelukkig kun je tegenwoordig nog steeds genieten van een geweldige safari vanwege de grootste concentraties gevarieerd wild in de vele prachtige natuurparken die Kenia rijk is. Kenia kent ook grote verschillen; er zijn moderne steden die vrij Westers aandoen, maar vooral in het binnenland leven nog een aantal inheemse bevolkingsgroepen die nog zeer hechten aan hun tradities. Kenia is naast een land vooral echt een ervaring: je moet er geweest zijn om te weten hoe het is. Gelukkig kan dat nu heel goedkoop met deze vliegtickets!

Vliegtickets Kenia met Tuifly

Met deze bizar goedkope vliegtickets vlieg je niet alleen zeer goedkoop, maar ook razendsnel naar Kenia. Vliegen doe je vanaf Brussel Zaventem met Tuifly namelijk direct naar Mombasa, aan de kust van Kenia. Vanaf hier kan je eenvoudig naar de verschillende wildlife parken die het land rijk is. Er zijn verschillende data mogelijk, maar wacht niet te lang! Ik verwacht dat deze deal niet lang zal duren!

screenshot van de deal

mombasa