Vlieg voor een bodemprijs naar Noors of Zweeds Lapland

Ook in de krokusvakantie

  • Boekingskosten Geen
  • Spot het noorderlicht!
P.p. vanaf € 105,-

Lapland wordt door veel mensen omschreven als het wonderland op aarde en ik begrijp heel goed waarom. Eindloze witte bossen, ski en langlauf plezier, husky sleeën en natuurlijk het noorderlicht. De luchtvaartmaatschappij Scandinavian Airlines (SAS) wil je dit graag laten zien en biedt daarom goedkope vliegtickets aan naar Umea in het noorden van Zweden, Kiruna in Zweeds Lapland en Narvik of Tromso in Noors Lapland. Vliegtickets zijn verkrijgbaar voor de maanden februari en maart. Hieronder enkele voorbeelddata.

Brussel – Umea

21 – 28 februari: €105
24 – 28 februari (krokusvakantie): €105

Brussel – Kiruna (Zweeds Lapland)

30 januari – 9 februari: €148
24 februari – 1 maart (krokusvakantie): €162

Brussel – Narvik (Noors Lapland)

10 – 17 november: €189

eland in lapland

Vliegtickets Lapland

Je vliegt naar Lapland vanaf Brussel naar één van de genoemde steden. Hoewel Umea niet in Lapland ligt heb je er in de winter veel sneeuw en ook een goede kans om het noorderlicht te zien. Naar Kiruna in Zweden vlieg je vanaf €148 of voor €168 in de krokusvakantie. Ga je liever naar Noors Lapland, dan heb je al vliegtickets vanaf €193. Let op, deze deal is exclusief accomodatie. Kijk in mijn hotelvergelijker voor het hotel wat bij jou past.

Vakantie Lapland

Oneindige mogelijkheden voor avontuurlijke winterpret, het sprookjesachtige noorderlicht en de mysterieuze middernachtzon. Lapland is een stuk echte wildernis in Europa, dat bij steeds meer mensen op de zogenaamde bucket list komt te staan. In Zweden wonen hier de Sami, de enige inheemse bevolking van Europa. Februari en maart zijn de beste maanden voor wintersportactiviteiten, omdat de sneeuw in deze maanden het dikst is en het niet meer de hele dag donker is. Ook is er in deze maanden een grote kans is om het noorderlicht te zien. Ga daarom deze winter nog naar magisch Lapland en ontdek hoe schitterend dit gebied is.

screenshot van de deal

vliegtickets Lapland