Vliegtickets Madagaskar met prettige vluchttijden

Ontdek het magische land van de lemur

Holidayguru tipt 11.03.20 tot 26.03.20
P.p. vanaf € 579,-

Dit land staat echt zeer hoog op mijn bucketlist: Madagaskar! Het magische eiland voor de kust van Afrika is al miljoenen jaren afgesloten van het vasteland en daarom zijn er zeer veel dieren die enkel en alleen op Madagaskar voorkomen. Misschien wel de bekendste is de Lemur, een verre afstammeling van de aap. Je kan nu al naar dit magische land voor €579 met Kenya Airways. Kijk snel onder reisdata voor jouw ideale vertrekdag en boek jouw vliegtickets Madagaskar.

Vliegtickets Madagaskar

Met deze deal vlieg je voor €579 retour naar Madagaskar. De vluchten worden uitgevoerd door de zeer prettige luchtvaartmaatschappij Kenya Airways. Met een korte overstap in Nairobi vlieg je door naar de hoofdstad van Madagaskar, Antananarivo. Het prettige aan deze tickets is dat ook de ruimbagage is inbegrepen in de prijs. Je hoeft dus niet nog extra geld uit te geven om een fatsoenlijke koffer mee te nemen. Op naar Madagaskar!

madagaskar

Vakantie Madagaskar

Een vakantie naar Madagaskar is een vakantie naar een andere wereld. Omdat dit land zo lang is afgesloten van het andere vasteland kon de evolutie hier volledig zijn eigen gang gaan en hierdoor zijn er erg veel diersoorten die alleen voorkomen op Madagaskar. Ontdek ze in de vele natuurparken van het eiland. Naast de fauna is ook de flora van het eiland uniek. Zo staat het hele eiland vol met de enorme baobab boom. Deze boom domineert het gezichtsveld van het eiland en zal je ook zeker niet ontgaan wanneer jij het eiland bezoekt. Huur een auto en ontdek het hele eiland! Let op: deze deal is exclusief accomodatie. Deze vind je gelukkig eenvoudig in mijn hotelvergelijker.

screenshot van de deal

Madagaskar