Goedkope vliegtickets Malaga in het najaar!

Vertrek dit najaar naar de Spaanse zon vanaf Eindhoven!

  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
slechts € 30,-

Vlieg nu dit najaar naar het prachtige Malaga voor slechts €30! Je vlucht vertrekt vanaf Eindhoven en zowel de heen- en terugvlucht zijn rechtstreekse vluchten! Stel de winter nog even uit aan de Costa Del Sol! Bekijk de deal voor mogelijke reisdata.

Vliegtickets Malaga

Ben je helemaal geen winterfan? Dit is je kans om het koude seizoen zo lang mogelijk uit te stellen! Met deze goedkope vliegtickets vlieg jij in het najaar nog even retour naar de Costa del Sol! De stad Malaga ligt mooi gelegen aan het strand, zodat je nog even bij kan kleuren! Deze deal is exclusief een accommodatie, maar bij Tripadvisor kan je gemakkelijk zelf een leuk hotel uitkiezen. De goedkoopste reisperiode is van 11 t.e.m. 16 december, maar in dezelfde periode vind je dergelijke prijzen.

Malaga

Malaga staat bekend als bruisende havenstad met mooie zandstranden. De stad barst van de culturele schatten en bezienswaardigheden en vooral de Gotische kathedraal is een echte aanrader om te bezoeken. Struin door de gezellige straatjes en plof lekker neer in een van de vele bars of restaurants. Wil je meer weten over deze regio, de rest van Spanje, of zoek je toch een andere Spanje deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Spanje vakantie.

screenshot van de deal

Screenshot Kayak