Vliegtickets Malta

Tickets vanaf Maastricht

Holidayguru tipt 23.03.20 tot 27.03.20
P.p. vanaf € 26,-

De vliegtickets naar Malta vliegen als warme broodjes over de toonbank. Dat is ook niet zo gek, want voor maar €26 euro zit jij al op dit heerlijke Mediterrane eiland. Ontsnap aan de winter en vlieg naar het aangename Malta! Goedkope vliegtickets zijn beschikbaar vanaf Maastricht.

Vakantie Malta

Malta is een kleine eilandengroep, maar heeft desalniettemin een geweldige cultuur en architectuur. Zo vind je zeer veel gebouwen in Grieks-Byzantijnse stijl, maar ook veel bouwwerken die stammen uit de Romeinse overheersing. Naast de oude gebouwen kunnen ze er geweldig koken en moet je absoluut de lokale Pastizzi proberen, een filodeeg hapje met ricotta kaas. Als kers op de taart hebben ze op Malta de Blue Lagoon, een prachtig turquoise blauw stukje zee met een helder wit zandstrand. Heerlijk om een dagje te ontspannen.

Vliegtickets Malta

Vliegtickets Malta

Vlieg nu super goedkoop naar Malta en ontvlucht de Nederlandse winter. Deze deal is exclusief hotel, maar gelukkig zijn deze op Malta genoeg te vinden. Kijk in mijn hotelzoeker voor het hotel wat het beste bij je past. Laat Malta jou verassen en stap in het vliegtuig naar dit prachtige land.

screenshot van de deal

Screenshot deal