Vliegtickets Marokko voor bijna niks

Rechtstreekse retourvluchten naar het prachtige Fez!

  • Luchtvaartmaatschappij Ryanair
P.p. vanaf € 25,-

Op zoek naar een betaalbare, korte en vooral zonnige vakantiedeal? Dan heb ik zojuist weer een geweldige deal voor je gevonden. Deze keer ga je voor een aantal geweldige dagen naar het mooie Marokko. Waar je heerlijk geniet van de warmere temperaturen en de mysterieuze cultuur! Je vliegt van Bremen naar Fez! Koop nu snel deze vliegtickets Marokko!

Fez

Wandel door de nauwe straatjes in het historische hart van Fez: Fes-al-Bali. Sinds 1980 staat deze Medina op de UNESCO Werelderfgoedlijst! Wat is er zo bijzonder aan? Het is een van de best bewaarde medina’s in de Arabische wereld. Koop hier ook een aantal bijzondere streekproducten: tapijten, kruiden en keramiek! Bekijk ook het Paleis, je kunt er niet naar binnen, maar het houtsnijwerk en de reliëfs zijn erg mooi! Let op. Deze goedkope vliegtickets zijn exclusief accommodatie in Fez. Voor een geschikt hotel of een mooie riad kijk je gemakkelijk op TripAdvisor!

Marokko kent veel verschillende prachtige steden, dus indien je op zoek bent naar een andere deal naar Marokko, dan kijk je gemakkelijk op mijn Marokko vakantie pagina. Je vindt hier bijvoorbeeld leuke stedentrips naar Marrakech!

Wat te doen in Fez?

Een absoluut hoogtepunt in de stad Fez is het oude Medina van de stad. Wandel door de oude straatjes en laat je gedachten wegdromen bij de 1000-en-een nacht sfeer. Verder beschikt Fez over een aantal mooie paleizen om te gaan bezoeken, zoals het Glaoui Palace. Let er wel op dat het respectvol is om tijdens je reis naar Fez lange kleding te dragen die de benen en armen bedekken.

screenshot van de deal

vliegtickets fez