Zie jij een vakantie op de zonnige zandstranden van Mexico wel zitten? Profiteer dan van deze topdeal en boek een directe retourvlucht naar Cançun voor maar €300 met vertrek vanaf Brussel. Kijk hier voor de voordeligste treintickets om naar de luchthaven van Brussel te komen. Er zijn meerdere vertrekdata mogelijk. Kijk onder reisdata voor de vertrekdag die jou het beste uitkomt.

Cançun mexico

Vakantie Mexico

Het land van de Sobrero’s en de tequila wacht op jou! Dit schitterende land heeft ontzettend veel te bieden. Eindeloze witte zandstranden, prachtige zee en culturele dorpjes, het is er allemaal. Bezoek het prachtige strandbestemming Cancún of  de maya tempels van Teotihuacan. Omdat je alleen de vliegtickets boekt, is de rest van de invulling volledig aan jou. Ontdek Mexico op jouw tempo!

schildpad cançun, mexico

Goedkope vluchten naar Mexico

Met deze spotgoedkope vluchten sta jij binnen no-time met je voeten in het zand. De vluchten vertrekken vanaf Brussel en zijn zonder overstap. Let wel op: deze deal is exclusief accommodatie. Mooie en goedkope hotels vind je gemakkelijk hier. Of zoek bij Airbnb een leuk appartementje in Mexico.

 

screenshot van de deal

vliegtickets Cançun