slechts € 299,-

Welcome to Miami! Droom je van wandelen over South Beach, de Everglades zien en het nachtleven van Miami proeven? Dan heb ik een goede deal voor je. Met deze goedkope vluchten naar Miami vertrek je al voor slechts €299 naar de Verenigde Staten, heen en terug! En dat tot mei 2019! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Vliegtickets Miami

Zonnen in Miami voor een bodemprijs! Reis naar de Amerikaanse stad, wandel over het beroemde South Beach, maak een tocht door de Everglades, ontdek het nachtleven en bezoek bijzondere wijken als Little Havana. In Miami valt genoeg te beleven! De stad is beïnvloed door Cubaanse sferen en dit is goed te zien aan de verschillende cafeetjes en sigarenwinkels. Je kan er ongelofelijk lekker eten en van de beste cocktails ter wereld proeven! Ook de uitgestrekte stranden van Miami zijn prachtig, met zacht zand en turquoise water. Dus na het ontdekken van de stad kan jij lekker in het zand neerploffen!

Miami Florida Skyline

Last minute Miami

Pak je koffer en vlieg naar de Sunshine State om te genieten van het prachtige weer. Let wel op, deze aanbieding is er eentje zonder accommodatie, die moet je zelf nog regelen. Maar via deze link kan je kiezen uit verschillende uitstekende en goed beoordeelde hotels in Miami. Kun je nog wel wat tips gebruiken over Miami en Florida? Lees dan mijn Florida reisgids om je route uit te stippelen. Wist je dat je er zelfs kunt eilandhoppen? Deze vluchten worden verzorgd door TUIfly en vertrekken vanuit Zaventem.

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding