slechts 107,- €

Welcome to Miami! Droom je van wandelen over South Beach, de Everglades zien en het nachtleven van Miami proeven? Dan heb ik een goede deal voor je. Met dit vliegticket naar Miami zit je al voor slechts €106,99 in de Verenigde Staten!   

Vliegtickets Miami

Zonnen in Miami voor een bodemprijs! Reis naar de Amerikaanse stad, wandel over het beroemde South Beach, maak een tocht door de Everglades, ontdek het nachtleven en bezoek bijzondere wijken als Little Havana. In Miami valt genoeg te beleven! De stad is beïnvloed door Cubaanse sferen en dit is goed te zien aan de verschillende cafeetjes en sigarenwinkels. Ook de stranden van Miami zijn prachtig, met zacht zand en turquoise water. Dus na het ontdekken van de stad kan jij lekker in het zand neerploffen!

Miami Florida Skyline

Last minute Miami

Dit is de ultieme last minute! Pak je koffer en vlieg naar de Sunshine State om te genieten van het prachtige weer. Hier vind je een goed hotel in Miami. Kun je nog wel wat tips gebruiken? Lees dan mijn Florida reisgids om je route uit te stippelen. Wist je dat je er zelfs kunt eilandhoppen?

 • Vlucht naar Miami voor slechts €106,99!
  • Goedkoopste reisdatum: met vertrek op 10 april 2018, dit is de beste reistijd voor Florida!
  • Reisduur: zelf te bepalen (voordelige retourdata bijv. 17, 21, 24, 28 april 2018)
  • Luchthaven van vertrek: Brussel
  • Maatschappij: TUI fly
  • Plaats: Miami, United States
  • Prijs: Slechts vanaf €106,99 per persoon

screenshot van de deal

Screenshot van de vlucht naar Miami
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)