slechts 79,- €

Dit noemen we voor een dubbeltje op de eerste rij zitten: vluchten naar Moskou voor slechts €79 per persoon! In februari zijn veel goedkope vertrekdata beschikbaar, dus neem een kijkje en boek je reis naar Rusland!

Vliegtickets Moskou

Vliegtickets Moskou

Handig dat je voor zo’n lage prijs naar Moskou kunt reizen, want het is een van de duurste steden ter wereld! Dit weerhoudt zo’n 16 miljoen mensen er niet van in deze stad te wonen, wat het dan weer 1 van de grootste steden ter wereld maakt. De beroemdste bezienswaardigheid is natuurlijk het Rode Plein, dat wordt omzoomd door prachtige gebouwen. Naast het Kremlin zijn dit Lenin’s Mausoleum, de kleurrijke Basiliuskathedraal en het luxe GUM warenhuis. Allen absoluut een bezoek waard. Moskou is ook ondergronds een pareltje, vergeet niet de prachtige metrostations te bezoeken. Het mooiste metrostation van Moskou is station Komsomolskaya, op de bruine ringlijn. Meer weten? Hier lees je mijn Moskou tips!

goedkope vluchten Moskou

Bezoek de Russische hoofdstad

Deze deal is exclusief accommodatie, maar hier vind je leuke hotels in Moskou. De goedkoopste reisperiode ligt in de maand februari. Op Skyscanner zie je heel gemakkelijk wanneer je goedkoop naar Moskou kunt vliegen.

screenshot van de deal

vluchten Moskou
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)