Directe vliegtickets naar Moskou

Bekijk het Rode Plein met eigen ogen

  • Luchtvaartmaatschappij Pobeda
slechts € 91,-

Dit noemen we voor een dubbeltje op de eerste rij zitten: vluchten naar Moskou voor slechts €91 per persoon! In september 2019 zijn er goedkope data beschikbaar, dus neem hieronder een kijkje en boek je reis naar Rusland!

Vliegtickets Moskou

Vliegtickets Moskou

Handig dat je voor zo’n lage prijs naar Moskou kunt reizen, want het is een van de duurste steden ter wereld! Dit weerhoudt zo’n 16 miljoen mensen er niet van in deze stad te wonen, wat het dan weer 1 van de grootste steden ter wereld maakt. De beroemdste bezienswaardigheid is natuurlijk het Rode Plein, dat wordt omzoomd door prachtige gebouwen. Naast het Kremlin zijn dit Lenin’s Mausoleum, de kleurrijke Basiliuskathedraal en het luxe GUM warenhuis. Allen absoluut een bezoek waard. Moskou is ook ondergronds een pareltje, vergeet niet de prachtige metrostations te bezoeken. Het mooiste metrostation van Moskou is station Komsomolskaya, op de bruine ringlijn.

goedkope vluchten Moskou

Bezoek de Russische hoofdstad

Deze deal is exclusief accommodatie, maar hier vind je leuke hotels in Moskou. De goedkoopste reisperiode is in september 2019. Zoek gewoon eens rond in de vluchten zoeker rond data die je passen. De vluchten vertrekken vanaf Eindhoven Airport en brengen je rechtstreeks naar Vnukovo Airport, de luchthaven die het dichtst bij het centrum van Moskou ligt. Meer weten? Hier lees je mijn Moskou tips! Lees meer over de grootste steden ter wereld.

Vluchten Moskou

screenshot van de deal

Vluchten Moskou