Goedkope retourtickets naar Moskou

Bekijk het Rode Plein met eigen ogen

Holidayguru tipt 23.10.19 tot 28.10.19
P.p. vanaf € 101,-

Dit noemen we voor een dubbeltje op de eerste rij zitten: retourvluchten naar Moskou voor slechts €101 per persoon! Dit is echt een uitzonderlijk koopje, dus grijp deze kans snel!

Vliegtickets Moskou

Vliegtickets Moskou

Handig dat je voor zo’n lage prijs naar Moskou kunt reizen, want het is een van de duurste steden ter wereld! Dit weerhoudt zo’n 16 miljoen mensen er niet van in deze stad te wonen, wat het dan weer één van de grootste steden ter wereld maakt. De beroemdste bezienswaardigheid is natuurlijk het Rode Plein, dat wordt omringd door prachtige gebouwen. Naast het Kremlin zijn dit Lenin’s Mausoleum, de kleurrijke Basiliuskathedraal en het luxe GUM warenhuis. Allen absoluut een bezoek waard. Moskou is ook ondergronds een pareltje, vergeet niet de prachtige metrostations te bezoeken. Het mooiste metrostation van Moskou is station Komsomolskaya, op de bruine ringlijn.

Moskou

Bezoek de Russische hoofdstad

Deze deal is exclusief accommodatie, maar hier vind je leuke hotels in Moskou. De goedkoopste reisperiode is dit najaar en je vliegt vanuit Eindhoven, wel zo handig! Bekijk nu jouw ideale reisdata en ontdek deze prachtige stad.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal