Unieke kans: retourtickets Moskou

Bekijk het Rode Plein met eigen ogen!

Holidayguru tipt 14.02.20 tot 17.02.20
P.p. vanaf € 99,-

Ben jij op zoek naar een unieke citytrip bestemming? Breng dan deze winter een bezoek aan een van de meest bijzondere steden ter wereld: Moskou! Boek nu je retourtickets voor slechts €99 en maak een unieke stedentrip naar deze indrukwekkende stad.

vliegtickets Moskou

Bezoek de Russische hoofdstad

Handig dat je voor zo’n lage prijs naar Moskou kunt reizen, want het is een van de duurste steden ter wereld! Dit weerhoudt zo’n 16 miljoen mensen er niet van in deze stad te wonen, wat het dan weer één van de grootste steden ter wereld maakt. De beroemdste bezienswaardigheid is natuurlijk het Rode Plein, dat wordt omringd door prachtige gebouwen, zoals het Lenin’s Mausoleum en de kleurrijke Basiliuskathedraal. Voor slechts een paar euro koop je al een entree ticket; een absolute aanrader, want deze gebouwen zijn net zo indrukwekkend van de binnenkant als van buiten. Liefhebbers van winkelen en luxe kijken hun ogen uit in het GUM warenhuis, het grootste warenhuis van Europa waar alleen de meest luxe designermerken worden verkocht. De extravagante architectuur en sfeer maken het een unieke shopervaring.

vliegtickets Moskou
Moscow Kremlin at sunset

Vliegtickets Moskou

Jouw vlucht naar Moskou vertrekt vanaf Eindhoven. Hier vandaan vlieg je rechtstreeks naar de Russische hoofdstad, waar je ongeveer drieënhalf uur later weer landt. Er zijn meerdere data beschikbaar in januari, februari en maart, zo kun je zelf kiezen wanneer en hoe lang je Moskou wilt bezoeken. Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Neem een kijkje in mijn hotelvergelijker voor de leukste hotels, of kies een mooie Airbnb uit.

screenshot van de deal

ss_moskou