Vliegtickets naar Gerona voor bijna niks!

Voor een stedentrip of weekje weg

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • Luchtvaartmaatschappij Ryanair
  • boekingskosten Geen
Holidayguru tipt 09.10.19 tot 15.10.19
P.p. vanaf € 24,-

Het vliegtuig in naar de Costa Brava, maar dan goedkoper dan een treinkaartje Utrecht-Groningen? Let’s go! Vliegtickets naar Gerona zijn zelden zo goedkoop, en met deze data vlieg je ook nog eens vanaf Eindhoven Airport. Ben jij daarom in voor een stedentrip of een lekker weekje aan het strand? Boek je retourticket voor €24 en eet in oktober tapas aan de Spaanse kust!

Vliegtickets naar Gerona

Goedkope vluchten Gerona

Gerona is een Mediterrane stad in het noorden van Spanje. In het oude stadsdeel Barri Vell vind je de meest waardevolle bezienswaardigheden. Bekijk het pittoreske plein Placa de la Independèncie, de oude stadsmuren of de kathedraal van Gerona. De bruggen van de stad die over de rivieren liggen zorgen daarnaast voor schitterende uitzichten waarmee jij iedereen jaloers gaat maken.

Stedentrip Gerona

De vluchten naar Gerona vertrekken vanaf Eindhoven Airport. Voor de laagste prijzen zijn data beschikbaar voor een stedentrip of een weekje weg. De deal is zonder verblijf, waardoor de rest van de trip volledig door jou is in te vullen. Vind in mijn hotelvergelijker het verblijf wat het beste bij jou past!

screenshot van de deal

Vliegtickets Gerona