Vliegtickets naar prachtig Namibië

Directe vluchten naar Windhoek

Holidayguru tipt 01.06.20 tot 07.07.20
P.p. vanaf € 454,-

Wow, dit zien we niet vaak! Met deze vluchten ga je direct naar Windhoek, Namibië! Voor slechts €454 heb je al een retourtje naar dit magische land. Let op: Dit zijn vroegboektickets. Boek nu voor een vertrek in juni voor de voordeligste vluchten. Kijk snel onder reisdata voor de goedkoopste opties, of ga zelf speuren in mijn vluchtzoeker.

Vliegtickets Namibië

Met deze vliegtickets Namibië vlieg je direct naar Windhoek vanaf Frankfurt. De luchthaven van Frankfurt is zeer eenvoudig te bereiken met de ICE vanaf Nederland. En omdat je vanaf Frankfurt direct vliegt, is dat enkele uurtje langer in de trein dat volgens mij wel waard! De vluchten worden uitgevoerd door Condor, een goede luchtvaartmaatschappij met entertainment aan boord.

woestijn namibië

Vakantie Namibië

Namibië is het één na populairste land van Afrika na Zuid-Afrika, maar nog een stuk ruiger dan het zuiderlijke buurland. Hier vind je niet alleen prachtige steppe, maar ook ruige woestijn met mooie zandduinen. Je kunt hier op Safari gaan, maar ook genieten van alle wilde natuur die hier nog te vinden is. Staat Namibië al op jouw bucketlist? Dan is dit hét moment om er voor te gaan. Let op: deze deal is exclusief accomodatie. Deze boek je gelukkig eenvoudig in mijn hotelvergelijker.

screenshot van de deal

Namibië