Goedkope vliegtickets naar Oslo!

Bezoek de prachtige Noorse hoofdstad voor een stedentrip

  • Luchtvaartmaatschappij Norwegian Air Shuttle
P.p. vanaf € 79,-

Vliegen naar de Noorse hoofdstad is normaal gesproken niet goedkoop, maar met deze deal vlieg je voor slechts €79 retour naar Oslo! Boek snel je vliegtickets en vertrek voor een prikkie naar de bruisende stad Oslo! De stad telt meer als vijftig verschillende musea, dus de cultuurliefhebbers kunnen hier helemaal warm van worden!

Bjørvika Barcode in Oslo

Goedkope vluchten Oslo

Dankzij deze goedkope vluchten kun je heel voordelig een bezoek brengen aan het land der vikingen. Wist je dat Oslo ook een fjord heeft? In de wijk Tjuvholmen kun je heerlijk wandelen langs de boulevard. Architectuurliefhebbers zullen hier de mix van oud en nieuw zeker kunnen waarderen. Oslo beschikt over enkele prachtige musea, zoals het Vigeland Museum dat is gelegen in een park en de levensgrote beelden van de kunstenaar Vigeland tentoonstelt, het avontuurlijke Fram Museum van Noorse Poolexpedities en een museum vol vikingschepen. Niet ver van Oslo ligt het stadje Drøbak, waar je pittoreske houten huisjes, aparte winkeltjes, een haventje en een fjord aantreft. Ga goed voorbereid op reis en lees alles over het weer, klimaat en de beste reistijd voor Noorwegen. 

Natuur bij Oslo

Vlieg met Brussels Airlines

Deze reis naar Oslo wordt je aangeboden door Brussels Airlines, dat je in twee uur naar Oslo brengt. Het verblijf is exclusief, maar ik raad je aan om een mooi hotel via TripAdvisor te zoeken. Hier vind je een compleet overzicht van alle hotelaanbieders, waardoor je nooit teveel betaald voor je hotel!  De goedkoopste reisperiode is van 23 tot en met 27 augustus, wat ook over een weekend valt! In die periode vind je nog meer vluchten rond deze prijs. Ontdek deze prachtige stad in een paar dagen, en je hebt ook nog tijd om het landschap van Noorwegen een beetje te bewonderen! Bekijk mijn pagina voor een overzicht van de meest goedkope vluchten!

Bezienswaardigheden in Oslo

screenshot van de deal

Screenshot Kayak