Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Zonaanbidders, opgelet! Ik heb spectaculair goedkope vliegtickets gevonden: €21 voor een retourtje naar Mallorca Met deze goedkope vliegtickets naar Palma de Mallorca vlieg jij rechtstreeks naar de zon in Spanje. Boek deze goedkope vliegtickets snel hier! 

  • Vul in in mijn vluchtenzoeker: Eindhoven – Mallorca van 20  t/m 27 april 2019 

Mallorca vakantie

Ontdek Palma de Mallorca

Een prachtige stedentrip naar de parel van de Middelandse Zee, Palma de Mallorca, of genieten van een zonnige vakantie Mallorca op een van de lange zandstranden? Waarom zou je dit niet combineren, en je culturele verlangens laten samensmelten met een heerlijk zonnetje en een helder blauwe zee! Laten we beginnen met de culturele activiteiten in de hoofdstad van Mallorca, Palma de Mallorca. Ga op bezoek in de kathedraal La Sue, een absoluut hoogtepunt van de stad. Met een locatie aan de prachtige baai Badia de Palma, kan je er zeker van zijn in Mallorca te kunnen genieten van verse visgerechten en overheerlijke tapas.

Mallorca vakantie

Goedkope vliegtickets naar Palma de Mallorca

Een heerlijke vakantie naar dit eiland aan de oostkust van Spanje hoeft helemaal niet zo prijzig te zijn. Met deze goedkope retourvluchten naar Palma de Mallorca vertrek jij vanaf de luchthaven van Eindhoven met rechtstreekse vluchten naar Mallorca. Zo kun je alvast een kleurtje opdoen voor de zomer. Let wel op: bij deze prijs zit accommodatie niet inbegrepen. Zoek hier een leuk hotel in Palma de Mallorca.

Mallorca

screenshot van de deal

Screenshot deal