Bizar goedkope vluchten Mallorca

Rechtstreekse retourvluchten!

  • Luchthaven van vertrek Düsseldorf
Holidayguru tipt 11.01.20 tot 18.01.20
P.p. vanaf € 15,-

Laat het grijze en regenachtige Nederland achter je en vlieg de zon tegemoet op Mallorca. Voor maar €15! Ja, het is echt waar. Voor deze lage prijs vlieg je op en neer naar Palma de Mallorca voor een weekje zonnen, tapas eten en Sangria drinken. Boeken maar!

Goedkope vliegtickets naar Palma de Mallorca

Een heerlijke vakantie naar dit eiland aan de oostkust van Spanje hoeft helemaal niet zo prijzig te zijn. Met deze goedkope retourvluchten naar Palma de Mallorca vertrek jij vanaf de luchthaven van Düsseldorf naar Mallorca. Let wel op: bij deze prijs zit accommodatie niet inbegrepen. Zoek hier een leuk hotel in Palma de Mallorca.

Mallorca vakantie

Ontdek Palma de Mallorca

Maak je een prachtige stedentrip naar de parel van de Middelandse Zee, Palma de Mallorca, of geniet je van een zonnige vakantie op de lange zandstranden van Mallorca? Waarom zou je dit niet combineren, en je culturele verlangens laten samensmelten met een heerlijk zonnetje en een helderblauwe zee?  Bezoek de kathedraal La Sue, een absoluut hoogtepunt van Palma de Mallorca, eet lekkere tapas op en terrasje en gooi vervolgens je handdoek uit op het strand of neem een duik in zee.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal