Vliegtickets naar prachtig Peru

Ontdek het land van de Inca's en Machu Picchu

Holidayguru tipt 02.03.20 tot 30.03.20
P.p. vanaf € 477,-

Het land van de Inca’s was nog nooit zo dichtbij! Ik heb namelijk vliegtickets gevonden naar Peru voor €477 retour vanaf Amsterdam. Je vliegt dan met het zeer prettige Canadian Airlines via Toronto naar Lima. Ook de ruimbagage is inbegrepen in de prijs. Op die manier ben je dus geen extra geld kwijt aan onnodige bijkomende kosten. Boek nu snel jouw vliegtickets naar Peru!

Vliegtickets Peru

Deze vluchten naar Peru vertrekken vanaf Amsterdam en de goedkoopste vertrekoptie is in februari. Ook in april zijn deze vliegtickets erg goedkoop. Kijk daarom onder reisdata voor enkele goedkope opties of speur zelf naar de beste deals in mijn vluchtzoeker. Let op: deze deal is exlusief accomodatie. Deze vind je gelukkig eenvoudig in mijn hotelvergelijker.

Vakantie Peru

Peru is een magisch land en heeft eigenlijk elk type landschap, van woestijn tot tropisch regenwoud, van hooggebergte tot kust, je vindt het hier allemaal. Naast de verschillende landschappen is Peru ook één van de weinige landen in Latijns-Amerika waar nog veel terug te zien is van de oude geschiedenis. Zo is Machu Picchu, de oude Inca stad, nog zeer goed intact gebleven en ook koloniale steden zoals Cuzco zitten nog vol historie. In Peru kan je dan ook weken lang rondtrekken zonder verveeld te raken. Ontdek het nu zelf en boek deze spotgoedkope vliegtickets Peru!

screenshot van de deal

vliegtickets Peru