Goedkope vliegtickets naar Praag

Breng dit voorjaar een bezoek aan de wonderschone Tsjechische hoofdstad

  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • Luchtvaartmaatschappij Ryanair
Holidayguru tipt 13.03.18 tot 17.03.18 Praag
P.p. vanaf € 38,-

Praag is een van de mooiste steden van Europa en de populairste stedentrip bestemming van Oost-Europa. Met deze vliegtickets naar Praag vlieg je al heen en weer vanaf Eindhoven voor slechts €38!

vluchten Praag

Vliegtickets Praag

Vertrek dit voorjaar naar Praag. Deze stad is in elk jaargetijde een goed idee. De kenmerkende oranje daken glinsteren in het zonlicht, terwijl het water van de Donau onder de beroemde Karelsbrug doorstroomt. In de wijk rondom de grote burcht kun je heerlijk verdwalen. Misschien maak je een stop bij ludieke plaatsen als de bierspa of het kattencafé? De stad van honderd torens heeft eindeloos veel bezienswaardigheden en een van de mooiste straten ter wereld.

vliegtickets Praag

Met deze vluchten reis je met Ryanair naar Praag. Je vertrekt vanuit Eindhoven. De accommodatie is niet inbegrepen maar ik weet zeker dat je hier een leuk hotel kunt vinden dat bij je wensen past. Dankzij het lage prijsniveau in de stad ga je een heel voordelige vakantie tegemoet! Wil je altijd op de hoogte blijven van goedkope vluchten? Houd dan mijn vliegticket pagina in de gaten!

Praag Ryanair

screenshot van de deal

Screenshot van de vluchten naar Praag