Bizar goedkope vliegtickets Rome!

Vliegtickets Rome voor een prikkie

  • Luchthaven van vertrek Niederrhein (Weeze)
  • Boekingskosten Geen
Holidayguru tipt 08.10.19 tot 10.10.19
P.p. vanaf € 28,-

Bella Italia! Een heerlijk weekendje weg met zoveel indrukwekkende gebouwen dat je je ogen uitkijkt! Dat is een stedentrip Rome ten top. Ervaar het gladiatorenleven en loop door het Colosseum of verken de woonplaats van de paus in het Vaticaan. Vliegen doe je al voor slechts €28 waardoor het nu wel erg aantrekkelijk is om deze stedentrip te maken!

Vliegtickets Rome

Vliegtickets Rome

Aantrekkelijke vliegtickets naar Rome zien we wel vaker voorbij komen, maar zó goedkoop komt echt zelden voor. Voor €28 retour sta jij in het middelpunt van het vroegere Romeinse Rijk. In Rome zijn er meer kerken en historische gebouwen dan je tijdens een stedentrip kan zien, waardoor je altijd genoeg beleeft.

Stedentrip Rome

Tijdens een stedentrip Rome zijn er zoveel hoogtepunten dat ik die onmogelijk allemaal hier kan opnoemen. Maar wat je absoluut niet mag missen zijn de Trevi Fontein en het Colosseum. Ook het Pantheon is prachtig, om nog maar niet te spreken over het Vaticaan en het Forum Romanum. Naast alle historie zijn er natuurlijk ook enorm veel heerlijke restaurants waar de beste pizza en pasta bakkers voor je klaar staan om jou te verwennen. Let op, deze deal betreft alleen een vlucht. Voor het perfecte hotel bij jouw stedentrip kijk je gemakkelijk in mijn hotelzoeker of zoek een leuke Airbnb.

screenshot van de deal

vliegtickets Rome