Retourtjes naar zonnig Sevilla

Ontdek de hoofdstad van Andalusië

  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • Boekingskosten Geen!
Holidayguru tipt 15.01.20 tot 22.01.20
P.p. vanaf € 28,-

Maak je klaar voor een zonnige stedentrip naar Sevilla! Met deze spotgoedkope retourtjes spring jij al voor slechts €28 op het vliegtuig naar Zuid-Spanje!

Vliegtickets Sevilla

Met deze vluchten vertrek je in de winter naar het zonnige Spanje. Na zo’n tweeënhalf uur vliegen kom je aan in het mooie Sevilla. Verken deze historische stad of huur een auto en maak een leuke roadtrip door Andalusië. Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Neem een kijkje in mijn hotelvergelijker voor een leuk optrekje, of kies een leuke Airbnb!

vliegtickets sevilla

Stedentrip Sevilla

Ga op avontuur in Zuid-Spanje en ontdek de hoofdstad van Andalusië: Sevilla! Slenter door de kleine kronkelstraatjes in het centrum en kijk je ogen uit naar de indrukwekkende architectuur. Sevilla is door de jaren heen beïnvloed door vele verschillende culturen, wat je terug ziet in onder andere de Gotische kathedraal Giralada en het Moorse Koninklijke Paleis Alcazar , maar ook in de lokale keuken. Wist je trouwens ook dat de Flamenco hier geboren is? Poets je dansschoenen maar alvast op dus!

screenshot van de deal

Screenshot deal