Retourtickets van Amsterdam naar Singapore

Ontdek deze wereldstad of start je rondreis door Azië!

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen!
Holidayguru tipt 10.03.20 tot 17.03.20
P.p. vanaf € 383,-

Heb jij altijd al een bezoek willen brengen aan miljoenenstad Singapore? Of misschien droom jij wel van een backpack avontuur in Azië? Pak dan nu je kans met deze waanzinnig voordelige retourtjes naar Singapore! Voor slechts €383 vlieg jij vanaf Amsterdam deze wereldstad tegemoet om aan jouw avontuur te beginnen.

vliegtickets singapore

Vliegtickets Singapore

Met deze retourtickets vlieg jij vanaf Amsterdam jouw avontuur in Azië tegemoet. Je vluchten worden uitgevoerd door Lufthansa en je hebt op zowel de heen- als terugreis een korte overstap in München. Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Neem een kijkje in mijn hotelvergelijker voor een fijn hotel of kies een leuke Airbnb.

vliegtickets singapore

Jouw reis naar Singapore

Voor iedereen die wel eens een (rond)reis door Azië heeft gemaakt, is Singapore een bekende bestemming. De enorme stad dient als een belangrijke hub tussen verschillende Aziatische landen en de rest van de wereld. Vanwege haar centrale ligging is het dan ook een ideaal startpunt voor een reis door Zuid-Oost Azië. Maar Singapore is natuurlijk veel meer dan alleen een doorgang naar andere landen. De miljoenenstad staat bekend om haar indrukwekkende architectuur, zoals het beroemde Gardens by the Bay. Deze hypermoderne, paddenstoel-achtige kunstwerken dienen als een soort verticale tuinen die onder andere zonne-energie opwekken; hoe gaaf is dat!

 

screenshot van de deal

Screenshot deal