Vliegtickets Singapore voor een bodemprijs!

Ontdek deze wereldstad met deze goedkope vluchten van British Airways

 • Luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines
P.p. vanaf € 415,-

Ontdek deze prachtige wereldstad voor een klein prijsje! Heerlijk toch! Boek nu deze waanzinnig goedkope vliegtickets naar Singapore, en vlieg vanaf Amsterdam naar deze miljoenenstad!

Wereldstad Singapore

Miljoenenstad Singapore

Oh oh oh, ook al vinden we niet snel een mooie vakantiedeal naar deze stad, de volgende vliegtickets konden we echt niet voorbij laten gaan. Singapore is naast een compleet land ook een super grote stad, waar van alles te doen is. Singapore is opgedeeld in verschillende wijken, zo heb je het luxe centrum, maar kan je ook wijken zoals Chinatown en Little India vinden. Op het door mensen gemaakte eiland Sentosa kan je genieten aan het strand, en er zijn verschillende attracties op het eiland. Zo vind je hier ook Universal Studios Singapore, leuk om een dagje heen te gaan!

Singapore vanaf het water

Vliegtickets Singapore

Je vluchten zullen gemakkelijk vanaf Amsterdam vertrekken, en je vliegt na een korte tussenstop in Londen door naar Singapore. De vluchten zullen uitgevoerd worden door het luxe British Airways. Deze deal is exclusief accommodatie, maar je kan bijvoorbeeld overnachtingen boeken in het wereldberoemde Marina Bay Sands hotel, met infinitypool en uitzicht over de stad! Dit wereldberoemde hotel heeft de hoogste infinitypool ter wereld, en het hotel is dan ook alom bekend. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om Singapore als startpunt van je rondreis te nemen, en te gaan backpacken door bijvoorbeeld Maleisië of Vietnam. De keuze ligt geheel bij jou! Weten wanneer je het beste naar dit fascinerende landje kunt reizen? Bekijk dan hier wat de beste reistijd voor Singapore is.

De infinity pool van het Marina Bay Sands hotel
De infinity pool van het Marina Bay Sands hotel
 • Spotgoedkope vliegtickets Singapore vanuit Amsterdam!
  • Goedkoopste reisperiode: 15 mei 5/m 22 mei 2018
  • Bestemming: Singapore
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: British Airways
  • Korte stop in Londen
  • Deze deal is exclusief accommodatie, maar je kan bijvoorbeeld overnachtingen boeken in het wereldberoemde Marina Bay Sands hotel, met infinitypool en uitzicht over de stad!
  • Prijs: Slechts €415 per persoon, en je kan natuurlijk zoveel vluchten boeken als je wil!

screenshot van de deal

Screenshot vliegtickets Singapore