slechts 233,- €

Breng jij deze kerst door met gemiddeld 30 graden? Heerlijk toch! Boek nu deze waanzinnig goedkope vliegtickets naar Singapore, en vlieg met rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar deze miljoenenstad!

vliegtickets singapore

Miljoenenstad Singapore

Oh oh oh, ook al vinden we niet snel een mooie vakantiedeal naar deze stad, de volgende vliegtickets konden we echt niet voorbij laten gaan. Singapore is naast een compleet land ook een super grote stad, waar van alles te doen is. Singapore is opgedeeld in verschillende wijken, zo heb je het luxe centrum, maar kan je ook wijken zoals Chinatown en Little India vinden. Op het door mensen gemaakte eiland Sentosa kan je genieten aan het strand, en er zijn verschillende attracties op het eiland. Zo vind je hier ook Universal Studios Singapore, leuk om een dagje heen te gaan!

Vliegtickets Singapore

Je vluchten zullen gemakkelijk vanaf Amsterdam vertrekken, en vliegen rechtstreeks naar Singapore. De vluchten zullen uitgevoerd worden door het luxe Singapore Airlines. Deze deal is exclusief accommodatie, maar je kan bijvoorbeeld overnachtingen boeken in het wereldberoemde Marina Bay Sands hotel, met infinitypool en uitzicht over de stad!

De infinity pool van het Marina Bay Sands hotel
 • Spotgoedkope vliegtickets Singapore vanuit Amsterdam!
  • Goedkoopste reisperiode: 29 november t/m 27 december 2017
  • Bestemming: Singapore
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: Singapore Airlines
  • Rechtstreekse vluchten
  • Deze deal is exclusief accommodatie, maar je kan bijvoorbeeld overnachtingen boeken in het wereldberoemde Marina Bay Sands hotel, met infinitypool en uitzicht over de stad!
  • Prijs: Slechts €233 per persoon, en je kan natuurlijk zoveel vluchten boeken als je wil!

screenshot van de deal

vliegtickets singapore
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)