Vliegtickets naar Spitsbergen in de zomervakantie

Spot ijsberen in het prachtige noorden

Holidayguru tipt 29.07.20 tot 04.08.20
P.p. vanaf € 215,-

Wauw! Spitsbergen, de eilandengroep boven Noorwegen, is nu heel voordelig te bereiken met deze vliegtickets voor de zomervakantie. Voor slechts €215 ga jij ijsberen spotten op deze ruige eilandengroep. Het grote voordeel van deze vliegtickets is dat je in de zomer vliegt, het is dan niet zo koud in Spitsbergen en de zon gaat niet onder. Van al dat zonlicht word je toch súper vrolijk?

Vliegtickets Spitsbergen

Met deze vlietickets vlieg je eenvoudig naar Spitsbergen vanaf Brussel. Je vliegt met Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS met een stop in Oslo. Heb jij nog geen zomervakantie plannen gemaakt, dan is dit hét momoment op jouw weekje naar Spitsbergen te boeken. Verken de ongebaande paden van het hoge noorden en maak iedereen jaloers met jouw tripje naar Spitsbergen.

Spitsbergen

Vakantie Spitsbergen

Spitsbergen is de beste plek in Europa om ijsberen te zien. Zo’n 500 kilometer ten noorden van Noorwegen ligt een mensonvriendelijk gebied met een prachtig en indrukwekkend decor. In dit gebied vind je gletsjers, bergmassieven en mooie vergezichten. Gelukkig kan je hier als toerist prima rondreizen. Er zijn verschillende excursies die jou naar de mooiste plekjes brengen. Wil je het liever zelf ontdekken? Huur dan aan auto en rij zelf over de eilanden. Spitsbergen in de zomer wacht op jou. Let op: deze deal is exclusief accomodatie. Deze vind je gelukkig eenvoudig in mijn hotelvergelijker.

screenshot van de deal

spitsbergen