Vliegtickets naar Teheran voor een bodemprijs!

Vanaf Schiphol

Holidayguru tipt 08.02.20 tot 12.02.20
P.p. vanaf € 190,-

Is dit echt waar? Ja, geen zorgen, het is echt waar. Met deze bizarre aanbieding vlieg je voor een spotprijs van €190 naar Teheran, de hoofdstad van Iran. Deze prachtige onontdekte parel van het Midden-Oosten is meer dan de moeite waard en je zal hier dan ook je ogen uitkijken. Kijk snel onder reisdata voor jouw ideale vertrekdag.

teheran

Vliegtickets Iran

Met deze vliegtickets vlieg je eenvoudig vanaf Amsterdam naar Teheran met Pegasus of Ukrain International. Je hebt een korte stop in Istanbul of Kiev voordat je naar Teheran vliegt. De goedkoopste vliegtickets zijn beschikbaar in februari, wanneer het net weer wat warmer wordt in Iran. Let op: deze prijzen zie ik zelden naar Iran, boek je tickets daarom snel voordat de prijzen worden aangepast.

teheran

Vakantie Iran

Het hypermoderne Teheran is het startpunt van jouw reis naar Iran. De Iraanse hoofstad Teheran is een bruisende metropool met meer dan 14 miljoen inwoners. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is Teheran een erg moderne stad met een rijke Perzische geschiedenis. Wat je zeker moet doen wanneer je op stedentrip gaat naar Teheran? Bezoek de indrukwekkende paleizen uit de tijd van de shah en maak een rondje over de bazaar.

screenshot van de deal

iran